Rotterdam
Senior
36 uur per week
Startdatum op 11 maart
Verlopen
52 Dagen geleden
Port of Rotterdam

Azure SAP Integratiespecialist

Aantoonbare ervaring met het realiseren van SAP-koppelingen via Azure

Het Havenbedrijf Rotterdam is actief voor heel de haven. Het Havenbedrijf Rotterdam werkt aan het versterken van de concurrentiepositie van de Rotterdamse haven. De haven van vandaag √©n morgen. Alle (inter)nationale ondernemingen die hier actief zijn, hebben het allergrootste belang bij een bereikbare en duurzame ‚ÄėPort of Rotterdam‚Äô, die kan blijven groeien. Het Havenbedrijf biedt klanten daarom alles wat nodig is voor de vlotte en veilige doorvoer en bewerking van grondstoffen en goederen. Ook heeft het oog voor de werk- en leefomgeving in de haven √©n investeert het doorlopend in bestaand en nieuw havengebied.

De D&IT afdeling speelt een cruciale rol in de digitale transformatie van het Havenbedrijf Rotterdam, door het ontwikkelen van nieuwe digitale oplossingen en technologie√ęn. Onze teams zijn verantwoordelijk voor het realiseren van digitale ambities binnen de organisatie.

Rolomschrijving         

In het kader van onze SAP S/4 HANA migratieproject, waarbij we van SAP R/3 naar S/4 HANA migreren, zoeken wij een Azure / SAP Integratiespecialist. Je zal een sleutelrol spelen in het verzekeren van de naadloze integratie tussen SAP S/4 HANA en onze cloudgebaseerde integratieplatform (Azure). Dit omvat het aanpassen en testen van interfaces om compatibiliteit met het nieuwe SAP-systeem te waarborgen, in samenwerking met onze SAP-beheerpartner myBrand en een gespecialiseerd team.

Belangrijkste werkzaamheden

  • Realiseren van de aansluiting van bestaande interfaces op het nieuwe SAP S/4 HANA systeem via ons Azure-gebaseerde integratieplatform;
  • Werken in fasen: ontwikkeling, kwaliteitszekerheid, en productie, met de finale migratie gepland voor (het weekend van) eind augustus;
  • Omgaan met diverse communicatieprotocollen zoals SOAP, IDOCs, en FTP in complexe omgevingen;
  • Zorgen voor overdracht naar de beheer organisatie.

Functie-eisen

  • Minimaal 5 jaar ervaring als integratiespecialist binnen complexe applicatielandschappen;
  • Sterke kennis van Azure, inclusief API Management, Functions, Logic Apps, en Azure DevOps;
  • Aantoonbare ervaring met het realiseren van SAP-koppelingen via Azure;
  • Uitstekende teamspeler met een agile mentaliteit, initiatiefrijk, met een pragmatische aanpak;
  • Uitstekende communicatieve vaardigheden in het Nederlands.