Den Haag
Senior
36 uur per week
6 months
Startdatum op 1 maart
Verlopen
171 Dagen geleden
DICTU

Eerste-lijns beheermedewerker

Wij zijn op zoek naar een eerste-lijns beheermedewerker met ervaring met ava, Jboss, Oracle-databases, Linux, Windows, Git, Jenkins, netwerkaspecten (firewalls, netwerkpoorten), Kubernetes, Rancher, Vmware en Grafana

Opdrachtomschrijving

Het RVO-programma UPNL is op zoek naar uitbreiding van de capaciteit voor Operationeel Applicatiebeheer (OAB). De OAB-ers bieden de eerste lijnsondersteuning bij beheer van (en beperkte aanpassingen op) de infrastructuur en middleware waar een applicatie gebruik van maakt. OAB schakelt waar nodig met 2e en 3e lijns infra-teams binnen DICTU en waar nodig met de DICTU projectorganisatie bij het vormgeven van projectmatige aanpassingen aan de UPNL- en UPNL-WBSO-infrastructuur. De belangrijkste concrete taken betreffen: borgen (en bij incidenten herstellen) beschikbaarheid van applicatis, bewaken van koppelingen met andere applicaties, ondersteunen Blueriq-installaties, uitvoeren serverinrichting, uitvoeren en monitoren database-scripts, monitoren applicatieprocessen.

Achtergrond opdracht

In het RVO UPNL-programma wordt een nieuwe reeks aan applicaties ontwikkeld ter ondersteuning van de processen m.b.t. subsidieverstrekking. Gezien de groei van het gebruik van het UPNL-platform (inmiddels is er – naast de UPNL-inregelapplicatie – ook een UPNL-variant voor WBSO en een variant voor grootschalige geautomatiseerd uit te voeren Corona-regelingen) is er versterking nodig in het beheer-domein.

Functie eisen

  • Een afgeronde WO/HBO opleiding, in een relevante richting
  • Brede technische kennis en ervaring m.b.t. de volgende componenten: Java, Jboss, Oracle-databases, Linux, Windows, Git, Jenkins, netwerkaspecten (firewalls, netwerkpoorten), Kubernetes, Rancher, Vmware en Grafana
  • PKI-Overheid certifica
  • Ervaring met Webservices, XML, Service Oriented Architecture

Wensen

  • Kennis m.b.t. het low-code tool 'Blueriq' (of andere zaak-systemen) is een aanzienlijke pré
  • Ervaring met Agile/DevOps werken
  • Kennis/ervaring m.b.t. ITIL
  • Enige ervaring met load- en performcetesten
  • Ervaring binnen de Rijksoverheid (en specifiek binnen DICTU) vormt een pré
  • Kubernetes, Rancher, Grafana, Splunk en bekend zijn met Vmware
DICTU levert ICT en digitale diensten voor EZK en een aantal andere ministeries. Ze zet haar kennis en ervaring in om de beleids- en organisatiedoelen van haar opdrachtgevers optimaal te ondersteunen. Daarbij speelt ze in op de nieuwste technologische ontwikkelingen, zoals de Cloud. Ook borgt ze een hoogwaardige beveiliging van de gegevens die ze technisch beheert en bewaart.