Den Haag
Senior
40 uur per week
Startdatum op 22 januari
Verlopen
102 Dagen geleden
Gemeente Den Haag

Citrix NetScaler specialist

Ruime ervaring met Citrix NetScaler (zowel met on-premises en in Azure Cloud) is een vereiste.

Introductie

Binnen de gemeente Den Haag (Dienst Bedrijfsvoering I&A) wordt hard gewerkt aan vernieuwingen binnen een complexe en dynamische werkomgeving. De vernieuwingen vinden plaats op veel aspecten van het huidige producten- en dienstenportfolio en leiden onder andere tot een ICT-infrastructuur die sterk onderhevig is aan verandering en vernieuwing. Voornaamste doel hierbij is het beschikken over een effectieve en flexibele ICT-omgeving, die ons in staat stelt eenvoudig, betrouwbaar en kostenefficiënt innovatie aan onze klanten aan te bieden zonder concessie te doen aan keiharde beschikbaarheidsgaranties.

De gemeente is op zoek naar ervaren medewerker die het ADM team komt versterken. Het team is verantwoordelijk voor de systemen in de toegangslaag van de infrastructuur van de gemeente Den Haag.

Team ADM zoekt per direct een ervaren Integratiespecialist met de primaire verantwoordelijkheid voor de ontwikkeling, het ontwerp en de implementatie van integratievoorzieningen op basis van de Citrix NetScaler. Hierbij gebruiken wij de Citrix NetScaler voor het ontsluiten en het veilig aanbieden van webapplicaties en webservices. Omdat de gemeente Den Haag in een transitie fase zit naar de Cloud zoeken we iemand met ervaring op het gebied van Cloud migraties (voornamelijk Azure).

 

Verantwoordelijkheden

Je bent verantwoordelijk voor het juist en tijdig opleveren van wijzigingen, vernieuwingen en projecten. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van beveiligingsmaatregelen, het tijdig en correct registreren van uitgevoerde wijzigingen, inrichten van monitoring van de beschikbaarheid en optimale performance van de aangeboden servers en services.

 

Jij beschikt over 

Je beschikt over HBO/Academisch denk- en werkniveau en hebt minimaal 5 jaar relevante werkervaring in een IT-netwerkinfrastructuur met complexe applicatieketens van een grote (overheids-) organisatie. En hebt ruime kennis van en het (detail) ontwerpen van de implementatie van en het beheer van complexe integratieoplossingen.

Ruime ervaring met Citrix NetScaler (zowel met on-premises en in Azure Cloud) is een vereiste.

 

De certificaten:

 • Citrix NetScaler CCA en/of CCAA;
 • Foundation ITIL v3 of v4.

Je hebt kennis van en ervaring met beheer van web- en reverse proxy-servers, webservices, netwerkprotocollen (in het bijzonder HTTP, TCP/IP, en TLS), X509-certificaten, security, scripting, automation, authenticatie en autorisatie van koppelingen (SAML 2.0, OAuth2), PKI en certificaten en Azure Multi Factor Authenticatie oplossingen (MFA).

Hands-on mentaliteit, samenwerkingsgezind en vindt het leuk om zelf nieuwe kennis op te doen.

Jij kunt/bent: 

 • zorgdragen voor planning, voortgang en kwaliteit van je werkzaamheden;
 • een proactief persoon, die flexibel en met ambitieuze tijdslijnen kan werken in een politieke organisatie
 • met verschillende belangen en netwerken;
 • zorgdragen voor het verkrijgen van goedkeuringen;
 • mede invulling geven aan het verbeteren van de processen en het implementeren van ‘best practices’;
 • een bijdrage leveren door kennisoverdracht te doen;
 • De Agile (Scrum) methodiek toepassen.

Competenties: 

 • communicatief (zowel schriftelijk als mondeling);
 • plannen en organiseren;
 • verantwoordelijk;
 • resultaatgericht en slagvaardig;
 • stressbestendig.