Den Haag
Senior
36 uur per week
Startdatum op 1 januari
Verlopen
198 Dagen geleden
Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport

Full Stack .NET (web)ontwikkelaar

Opdrachtomschrijving:

Je wordt als fullstack ontwikkelaar vanuit de afdeling Delivery de technische spil van de InnovatieHub en brengt een duidelijke visie op vernieuwende IT mee. Je hebt sterke affiniteit met RPA, AI, ML, data science en verwante kennisgebieden. Je bent medeverantwoordelijk voor het ontwerpen en realiseren van onder meer innovatieve registerfunctionaliteit, waardoor CIBG nieuwe kennis en technologie√ęn kan inzetten voor zijn publieke dienstverlening. Daarnaast beschik je over een stevige .NET Fullstack-ervaring, bij voorkeur in solutions gebaseerd op en tussen de PaaS- en SaaS-lagen. Privacy-first, security-first en runtime-security zijn bekende principes die je praktiseert. Je hebt bij voorkeur kennis van security-standaarden die Rijksoverheid implementeert.

Ervaring in ‚Äúschakelen met de business‚ÄĚ in een DevOps of embedded-IT omgeving is een duidelijke pr√©. Daarnaast heb je kennis van software-architectuur die je graag verder ontwikkelt.

Eisen:

  • Kandidaat heeft minimaal WO werk- en denkniveau.
  • Kandidaat beschikt over minimaal 5 jaar aantoonbare praktijkervaring met .NET backend ontwikkeling, gebruik makend van C#, .NET framework, ;.NET MVC, ASP.NET, Entity Framework (Core) (Code-First), en REST (.NET WebApi).
  • Kandidaat beschikt over minimaal 2 jaar aantoonbare praktijkervaring met front-end ontwikkeling gebruik makend van Angular 7 of 8, HTML5, JavaScript, Typescript en CSS3.

Wensen:

  • Mate waarin de kandidaat aantoonbare ervaring heeft met testautomatisering (bijvoorbeeld met tooling als Browserstack, Selenium, Specflow of SoapUI).
  • Mate waarin de kandidaat aantoonbare praktijkervaring heeft met CI/CD, waaronder het implementeren van unit testen in .NET en Angular en het gebruik van ontwikkeltooling als Azure DevOps, SonarCloud en GIT (ten minste 1 jaar).
  • Mate waarin de kandidaat aantoonbare ervaring heeft met end-to-end architectuur gestuurde innovatietrajecten, zoals R&D, productontwikkeling, inclusief selectiemethodieken en aantoonbare sterke affiniteit heeft met CaaS, FaaS, RPA, AI, ML, data science en verwante kennisgebieden
Het CIBG is een agentschap van het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport (VWS). Het CIBG zorgt voor een betrouwbare verzameling en verwerking van (gecertificeerde) gegevens. Het CIBG beheert met name registers, zoals het BIG-register, Donorregister, Diergeneeskunderegister en UZI-register.
Daarnaast voert het CIBG ook een aantal taken uit met een ander karakter dan gegevensverwerking. Zo geeft het CIBG ook ontheffingen af voor de productie en verspreiding van medicinale cannabis, reikt het de UZI-pas uit en verleent het CIBG vergunningen aan apotheekhoudende huisartsen en farmaceutische bedrijven voor het bereiden, invoeren en groothandelen in geneesmiddelen. CIBG wil zich specialiseren op het uitvoeren van registertaken voor VWS en op specifieke registers voor onderwijs, (beroepen)registertaken en gegevensknooppunten Rijksbreed. CIBG heeft vestigingen in Den Haag en Kerkrade. De afdeling ICT is in Den Haag gevestigd.