Amsterdam
Senior
40 uur per week
Startdatum op 1 januari
Verlopen
125 Dagen geleden
Van Lanschot Kempen

Network Engineer

Ervaring met Palo Alto en Cisco

Dagelijks werken met enterprise-grade apparatuur van Palo Alto, Illumio, Infoblox, A10 en Aruba. Een bijdrage leveren aan de migratie naar Azure. T-shaped en op een Agile manier werken. En een goede balans tussen projectwerk en operationeel netwerk beheer. Dat is waar je energie van krijgt. Als Network Engineer bij Van Lanschot Kempen kan het!

Je maakt deel uit van een team van 6 specialisten. Dit team maximaliseert de uptime, security en prestaties van onze netwerk infrastructuur. Ons netwerk hebben we in eigen beheer dus zit je zelf aan de knoppen. Je kunt direct impact maken in een omgeving met €120 miljard belegd vermogen van onze klanten. We hebben een grote focus op het verhogen van onze security, dat is een must in de financiële sector. Zero Trust aanpak en de implementatie van Palo Alto Prisma Access zijn daar goede voorbeelden van.

Jouw verantwoordelijkheden

  • Opstellen van verbetervoorstellen voor de (netwerk) infrastructuur;
  • Uitvoeren van diverse netwerk gerelateerde projectwerkzaamheden;
  • Managen en ondersteunen van interne stakeholders en externe leveranciers;
  • Zorgen voor operationeel onderhoud en monitoring van de netwerkinfrastructuur op een hoog niveau;
  • We proberen meer te automatiseren. Als je daarin een bijdrage wilt leveren is dat een pré.

Herken jij jezelf in ons profiel?

Samen met uiteenlopende klanten toekomstgerichter, duurzamer en datagedreven beleggen. Zowel nationaal als internationaal. Dat doen we met zo’n 2.200 collega’s verdeeld over verschillende expertises. De afdeling IT P&S valt onder het cluster Digital, Advanced Analytics & Technology (DAAT). DAAT bestaat uit een groep van ruim 400 medewerkers die een centrale rol heeft binnen de organisatie. Met onze DAAT-afdelingen bouwen we aan een world-class wealth management technology platform. De gemiddelde leeftijd in het Netwerk team is 34 jaar. Het is een hecht team waar mensen klaar staan voor elkaar, maar waar ook veel gelachen wordt binnen een informele sfeer.

De mate van innovatie en wendbaarheid van een organisatie is mede afhankelijk van de diversiteit van het personeelsbestand. Dankzij onze verschillen versterken we elkaar. Wij stimuleren een inclusieve werkomgeving waarin alle collega's zich thuis voelen. Bij ons mag jij gewoon zijn wie je bent. En daar zijn we trots op.

Benieuwd naar verhalen van collega’s en hoe zij het werken bij Van Lanschot Kempen ervaren? Ga naar People & Projects en kom meer te weten!

Ons verhaal: https://www.werkenbijvanlanschotkempen.nl/over-ons/bedrijfscultuur

Onze organisatie

Enthousiast, brede interesse en passie voor het vak. Zo kunnen we jou als Network Engineer het best omschrijven. Dit zijn allemaal talenten die jij inzet om een belangrijk onderdeel te worden van het team. Daarnaast heb je:

  • Tussen de 3 – 7 jaar relevante werkervaring;
  • Ervaring met Palo Alto en Cisco;
  • Je bent bekend met Azure networking of in de netwerken van andere cloud leveranciers;
  • Kennis van Infoblox, A10 en Aruba is een plus.