Utrecht
Medior
36 uur per week
Startdatum op 1 januari
Verlopen
194 Dagen geleden
Openbaar Ministerie

Medior Be-Informed Develope

Relevante werkervaring op het Be Informed platform in een vergelijkbare rol met het werken binnen complexe en grote (overheids) projecten en/of programma’s en volgens Agile ontwikkelmethoden (o.a. Scrum)

Opdrachtomschrijving

Samen met je collega’s ga je werken aan het nieuwe systeem dat het Openbaar Ministerie gaat ontwikkelen. Het OM heeft voor het EMMA IV-vernieuwingsprogramma en onderliggende projecten gekozen voor het Be Informed platform en heeft behoefte aan een medior developer die de detailspecificaties, definities en vereisten om onderhoudbare Be Informed-gebaseerde applicaties te ontwikkelen verzamelt, modelleert, configureert en test in Be Informed Studio. Je doet dat binnen de gespecificeerde architectuurrichtlijnen en ontwerppatronen, en werkt in kleine, agile teams. Je besteedt veel tijd aan vernieuwing, verbetering en kennisdeling. Zo help je kennissessies organiseren voor de ontwikkelteams en speel je een rol binnen de ‘applicatie ontwikkel community’. Daarin leer je met collega's van het vakgebied overstijgend van elkaar. Een extra uitdaging daarin is dat de IT-omgeving van het Openbaar Ministerie voortdurend in beweging is. Daarom denk je mee over de beste inrichting van het landschap, zodat we op de lange termijn in een stabiele omgeving kunnen blijven ontwikkelen.

Verantwoordelijkheden:

  • Verzamelt, modelleert, configureert en test in Be Informed Studio de detailspecificaties, definities en vereisten om onderhoudbare Be Informed-gebaseerde applicaties te ontwikkelen.
  • Doet dit binnen de gespecificeerde architectuurrichtlijnen en ontwerppatronen, en werkt doorgaans in kleine, agile teams.

Achtergrond opdracht

Binnen het OM is het domein IT volop in ontwikkeling. Voor het domein IT en het programma EMMA zijn wij op zoek naar een medior developer Be Informed die ingezet zal worden bij Informatie Voorziening Openbaar Ministerie (IVOM) in Utrecht. De medio developer Be Informed is samen met o.a. frontend-, en backend-ontwikkelaars, testers, de scrummaster, informatieanalist en natuurlijk de productowner, verantwoordelijk voor het verzamelen, modelleren, configureren en testen in Be Informed Studio van de detailspecificaties, definities en vereisten om onderhoudbare Be Informed-gebaseerde applicaties te ontwikkelen. Je denkt mee over projecten en werkt mee aan Be Informed platformuitbreidingen Je zult voornamelijk in projectteams komen te werken, samen creëren jullie duurzame waarde voor de organisatie. Met jouw kritische werkhouding achterhaal je waar de behoeften in de business liggen en vertaalt deze in de juiste integratie oplossingen. Je gaat aan de slag bij IVOM. Daar worden de applicaties ontwikkeld die voor het Openbaar Ministerie belangrijk zijn en die de collega’s gaan helpen hun werk nog beter uit te voeren. We werken via de Scrum methodiek samen in teams met o.a. frontend-, en backend-ontwikkelaars, testers, de scrummaster, informatieanalist en natuurlijk de product-owner. 

Functie eisen

  • Nederlands hoeft niet je moedertaal te zijn, maar je bent het Nederlands wel goed machtig, in woord en geschrift.
  • De kandidaat heeft minimaal een afgeronde (relevante) HBO opleiding.
  • De kandidaat heeft minimaal 3 jaar aantoonbare, recente en relevante werkervaring op het Be Informed platform in een vergelijkbare rol met het werken binnen complexe en grote (overheids) projecten en/of programma’s en volgens Agile ontwikkelmethoden (o.a. Scrum).
  • Kandidaat is beschikbaar per 1 januari 2024.