Den Haag
Senior
36 uur per week
6 months
Startdatum op 1 november
Verlopen
223 Dagen geleden
DICTU

1e en 2e Lijn medewerker

Je wordt primair ingezet voor skilled 1e lijns werkzaamheden en secundair als 2e lijns medewerker

Opdrachtomschrijving

De dienstverlening binnen het team waarin u werkzaam zult zijn, is opgebouwd rond een 1e lijn skilled servicedesk. Hierbij worden niet alleen 1e lijn calls aangenomen, maar ook het daadwerkelijk zoeken naar oplossingen en die ook door proberen te voeren. De 1e lijn richt zich naast direct klantcontact ook op werkzaamheden als het oplossen van eenvoudige verstoringen, het uitvoeren van dagelijkse controlles uitvoeren van changes maar ook ticketafhandeling en dat alles conform SLA. De 2e lijn moet ook de 1e lijn collega's kunnen voorzien van oplossingen zodat deze zijn werk nog beter kan doen. Je wordt primair ingezet voor skilled 1e lijns werkzaamheden en secundair als 2e lijns medewerker en dient daar dan ook flexibel mee om te gaan. Je moet voor deze inzet goed thuis zijn in Microsoft technieken. Windows server en activedirectory zijn voor jou niet vreemd evenals het dagdagelijks beheer. Een ontzettend interessante functie in een hele interessante omgeving en werkveld. Je komt niet in een gespreid bedje terecht en zult dus aan de bak moeten en zaken moeten uitvinden en uitzoeken, maar dan wel binnen een mooie club met professionals. Voldoende uitdaging? Ja! Dus teamplayer, laat je horen!

Achtergrond opdracht

Het team levert diensten op het gebied van werkplekomgevingen en aanverwante zaken aan de klanten van DICTU in een domein waarin hoge beveilingsnormen van toepassing zijn. De kandidaat zal gevraagd worden een VGB van de AIVD te verkrijgen. Het totale team bestaat uit een kleine 25 medewerkers die gezamenlijk verantwoordelijk zijn voor de levering en doorontwikkeling van de werkplek. DICTU beheert voor haar klanten niet alleen de werkplekken maar ook de infrastructuur in de meest brede zin van het woord.Het team voert de werkzaamheden op een agile manier uit; dit betekent dat de kandidaat de agile werkwijze onderschrijft en er ook affiniteit/ervaring mee heeft. De werkzaamheden worden op kantoor uitgevoerd. Het is niet toegestaan om thuis te werken vanuit deze functie.

Functie eisen

  • Brede kennis en ervaring met 1e lijns servicedesk
  • Aantoonbaar ervaring met Microsoft server (2012 / 2019) en Microsoft desktopproducten
  • Kennis van en ervaring met TopdeskĀ 2 jaar
  • Kennis van en ervaring met ITIL processenĀ 2 jaar

Aanvullende kennis

  • Brede ICT kennis op gebied van Microsoft producten is gewenst
  • Tevens kennis en ervaring met UMTS aansluitingen en beheer op laptop (1e lijn)
  • Agile werken is een pre
  • Kennis en ervaring met SINA is een pre
  • Werken in een omgeving waarbij extra beveiligingseisen van toepassing zijn
  • Windows server en activedirectory zijn voor jou niet vreemd evenals het dagdagelijks beheer.
DICTU levert ICT en digitale diensten voor EZK en een aantal andere ministeries. Ze zet haar kennis en ervaring in om de beleids- en organisatiedoelen van haar opdrachtgevers optimaal te ondersteunen. Daarbij speelt ze in op de nieuwste technologische ontwikkelingen, zoals de Cloud. Ook borgt ze een hoogwaardige beveiliging van de gegevens die ze technisch beheert en bewaart.