Den Haag
Senior
36 uur per week
6 months
Startdatum op 1 november
Verlopen
267 Dagen geleden
DICTU

Senior Applicatie Packager

Minimaal 5 jaar aantoonbare ervaring packaging op Appv 5.x, MSI op multi-user omgevingen

Opdrachtomschrijving

Het Applicatie Packaging team is op zoek naar een ervaren packager voor: Het afnemen en documenteren van applicatie intakes in overeenstemming met de technisch en functioneel beheerder; Bouwen van MSI en App-V packages; Uitvoeren van kwaliteitscontroles op intakes en packages;Deployment van applicaties middels verschillende mechanieken: INTUNE, SCCM, Intune, Citrix App Layering, App-V Management Server; Toepassen en onderhouden van applicatie configuraties middels Group Policy Objects; Meedraaien in beheerdiensten t.b.v. oplossen incidenten; Troubleshooten van applicatie gerelateerde problemen in een complexe omgeving.

!De packager draait mee in de beheerdienst die met veranderingen kan omgaan in een Agile organisatie!

Achtergrond opdracht

DICTU beheert een aantal verschillende omgevingen, die tezamen de werkplekken voor Economische Zaken vormen. De omgevingen kennen verschillende verschijningsvormen zoals een multi-user Citrix omgeving (RDS), VDI, VPN verbonden systemen en middels Intune beheerde systemen. Dit maakt het een complexe omgeving die veel kennis en ervaring van de betrokken engineers vergt.

Functie eisen

  • Minimaal 5 jaar aantoonbare ervaring packaging op Appv 5.x, MSI op multi-user omgevingen
  • Minimaal 3 jaar aantoonbare ervaring in User Profile management middels Group policies
  • Aantoonbare ervaring in applicatie deployment middels INTUNE, SCCM en App Layering
  • Aantoonbare ervaring met het begeleiden van functionale applicatie tests
  • Agile/Kanban 2 jaar
  • Troubleshooting 2 jaar
  • Immidioflex 2 jaar
DICTU levert ICT en digitale diensten voor EZK en een aantal andere ministeries. Ze zet haar kennis en ervaring in om de beleids- en organisatiedoelen van haar opdrachtgevers optimaal te ondersteunen. Daarbij speelt ze in op de nieuwste technologische ontwikkelingen, zoals de Cloud. Ook borgt ze een hoogwaardige beveiliging van de gegevens die ze technisch beheert en bewaart.