Den Haag
Senior
36 uur per week
Startdatum op 30 oktober
Verlopen
268 Dagen geleden
Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport

Data scientist/data engineer

Op zoek naar een Data scientist/data engineer

Opdrachtomschrijving:

Betrouwbare informatievoorziening is essentieel in onze dienstverlening. Daar maken we ons als Programmadirectie nafase COVID-19 sterk voor. De Coronacrisis geeft extra druk en uitdaging op het organiseren van de informatievoorziening voor onder andere Woo-vragen en informatieverzoeken ten behoeve van onderzoek en verantwoording. Met behulp van data science en automatiseringstechnieken optimaliseren we de keten van openbaarmaking van COVID-19 gerelateerde documenteren.

Ter ondersteuning van team Data Science & Automatisering zijn we op zoek naar een data scientist/data engineer met aantoonbare ervaring met Python en machine learning of kunstmatige intelligentie. Als data scientist werk je in een gedreven en gezellig team van drie mede data scientists. Gezamenlijk ondersteun je teams binnen en buiten NC-19 door te helpen met optimaliseren en automatiseren van diverse processen binnen de openbaarmaking van COVID-19- gerelateerde documenten. Je gaat met name werken met Azure en Databricks. Inzichten worden bijvoorbeeld via Databricks of via geautomatiseerde Power BI dashboards zo helder mogelijk weergegeven en gedeeld binnen en buiten NC-19. 

Eisen:

  • Kandidaat beschikt minimaal over diploma van een masteropleiding in data science, kunstmatige intelligentie of vergelijkbare richting.
  • Kandidaat beschikt over minimaal 3 jaar werkervaring op gebied van Data scientist of Data engineer

Wensen:

  • Mate waarin de kandidaat beschikt over kennis van- en ervaring met Microsoft Azure, Databricks en Power BI
  • Mate waarin de kandidaat beschikt over kennis van- en ervaring met Python, PySpark en SQL
  • Mate waarin de kandidaat beschikt over ervaring heeft met supervised learning en NLP