Den Haag
Senior
36 uur per week
12 months
Startdatum op 7 maart
Verlopen
241 Dagen geleden
Alle vacatures bij LINKIT

Full-stack developer

Wij zoeken een ervaren Full-stack developer Java / React.

Opdrachtbeschrijving

Ontwikkelen van solide applicaties voor de CT Infobox. Je bouwt samen met het scrum team aan Java backend en React frontend applicaties. Via deze applicaties zorg je ervoor dat gegevens worden verwerkt, doorzoekbaar worden gemaakt en worden geanalyseerd om verbanden te kunnen leggen tussen de gegevenssets. De applicaties deploy je op basis van microservices naar het interne kubernetes platform. Het beheer van de ontwikkelde applicaties liggen bij het team. Dit houdt in dat je naast je programmeer werkzaamheden ook verantwoordelijk bent voor het onderhouden en draaiende houden van deze applicaties.

Achtergrond opdracht

Bij de Contra-Terrorisme Infobox (CTI) werken tien Nederlandse opsporings-, inlichtingen- en veiligheidsdiensten samen bij de bestrijding van terrorisme. Om relevante informatie uit te kunnen wisselen, ontwikkelen we een platform dat het crossmatchen, analyseren en slim combineren van gestructureerde en ongestructureerde data mogelijk maakt. We ontwikkelen tools die de medewerkers van de CTI in hun dagelijks werk gebruiken zodat ze efficiënt en zorgvuldig hun werk uit kunnen voeren.

Functie eisen:

  • ICT gerelateerde opleiding, OCA, OCP
  • HBO werk- en denkniveau, ICT gerelateerde opleiding
  • Je hebt minimaal 3 jaar ervaring met software ontwikkeling Backend (Java 8+)
  • Je hebt minimaal 3 jaar ervaring met software ontwikkeling Frontend (Typescript, React, Angular)
  • Ervaring met Linux, Python en UX design is een pré

Competenties:

Jij denkt in oplossingen! Daarvoor zet je je kennis, creativiteit, flexibiliteit en vermogen tot samenwerken graag in. Samen met product owners, architecten, en jouw team streef je naar hoge kwaliteit en grote betrouwbaarheid. Security en zorgvuldigheid staan daarbij altijd voorop.