Den Haag
Senior
36 uur per week
Startdatum op 1 november
Verlopen
189 Dagen geleden
SSC-ICT

Applicatiespecialist Packaging

Windows 10

Opdrachtomschrijving

Je bent verantwoordelijk voor het packagen van software voor fysieke en virtuele applicaties. Je bent betrokken van de intake tot en met het testen en uitrollen van de applicaties in productie middels het OTAP principe. Hierbij heb je contact met verschillende afdelingen en klanten. Als Applicatiespecialist package, test en implementeer je applicaties op systemen, zodat deze binnen de functionele en technisch gestelde kaders worden opgeleverd. Ook analyseer je package-gerelateerde problemen en gebruik je jouw kennis van App-V en MSI technologie om deze problemen op te lossen. Zo zorg je, samen met het packageteam, voor een optimaal serviceniveau dat met de klant is afgesproken. 

Achtergrond opdracht

Je komt in een team van 12 package engineers. Hier werkt het team iedere dag aan het borgen van betrouwbare en stabiele software packages voor onze klanten. De sfeer binnen het team is leuk en dynamisch, binnen de functie heb je veel afwisseling en werk je in 2 omgevingen en 8 ministeries. 

Functie eisen

Windows 10 senior (1 jaar ervaring)

Competenties

Je bent dienstverlenend, zelfstandig en kunt samenwerken. Je kunt snel analyseren, plannen en organiseren en de voortgang bewaken. Je bent omgevingsbewust en klantgericht.