Apeldoorn
Senior
36 uur per week
2 months
Startdatum op 1 november
Verlopen
262 Dagen geleden
Belastingdienst

Senior .Net developer

Werkervaring met de Microsoft-technologie ASP.Net / MVC / C#.Net en bekend met services

Opdrachtomschrijving

De applicatieontwikkelaar heeft goede communicatieve vaardigheden, samenwerken in een team is vanzelfsprekend. De ontwikkelaar heeft een sociale, creatieve en kritische houding. Vakinhoudelijk kan niemand om je heen, ben je de vraagbaak bij uitstek én voel je de verantwoordelijkheid om werkzaamheden goed te stroomlijnen. Je neemt de leiding binnen het team als het gaat om kwaliteit (code, Sonar, etc). Je treed op als spreekbuis van de ontwikkelteams in overleggen met zowel de interne, als externe stakeholders. We vinden het belangrijk dat onze .Net ontwikkelaars goed in teamverband kunnen werken. Samen met specialistische collega’s ga je elke dag opnieuw voor het beste resultaat. Dat doe je het liefst in een goed gestructureerd proces, waardoor jij en je team het overzicht weten te behouden. Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel en ziet het bovendien als een uitdaging om de grenzen te verleggen en je kennis te verbreden. Je hebt meegewerkt aan het ontwikkelen van grote systemen met veel gebruikers (10.000 concurrent gebruikers), en weet welke aspecten hier een rol bij spelen (performance, synchrone en asynchrone patterns, etc..).

Achtergrond opdracht

De applicatieontwikkelaar is verantwoordelijk voor het ontwikkelen en onderhouden van de componenten binnen het Toeslagen landschap. Dit gebeurt in een Safe/Agile omgeving. De teams werken conform Scrum. De applicatieontwikkelaar is in staat, naast zijn ontwikkelwerkzaamheden, zowel ontwerp en testwerkzaamheden uit te voeren. IBS Toeslagen is bezig om de stap richting de Cloud te gaan maken. Hoe is per team/component verschillend hoe snel die stap gemaakt gaat worden. Kennis en ervaring met de Azure Cloud is een pré.

Functie eisen

  • Werkervaring met software development op het .Net platform 5 jaar
  • Ervaring met Scrum / Agile werken 2 jaar
  • Werkervaring met de Microsoft-technologie ASP.Net / MVC / C#.Net en bekend met services 5 jaar

Competenties

  • Onderhoudt en innoveert
  • Omarmt verandering
  • Zet kwaliteit vóór snelheid
  • Verbetert continu zijn de code door Refactoring
  • Schrijft ‘clean code’
  • Volgt de bestaande (code)richtlijnen
De IV-organisatie van de Belastingdienst is verantwoordelijk voor en verzorgt de ICT-voorzieningen. Het merendeel van de applicaties wordt op dit moment door de IV-organisatie zelf ontwikkeld, onderhouden en beheerd in het eigen data center. Naast de zorg voor continuïteit op de massale heffing-en inningsprocessen die plaatsvinden binnen een degelijke, stabiele omgeving, wordt er tevens volop gewerkt aan modernisering van het IV-landschap. Dit gebeurt deels intern door gebruik te maken van de expertise die intern aanwezig is, maar ook door het aantrekken van (kant-en-klaar) oplossingen en expertise uit de markt.