Den Haag
Senior
36 uur per week
Startdatum op 1 oktober
Verlopen
222 Dagen geleden
SSC-ICT

Medior Functioneel Applicatie Beheerder Oracle EBS

Op zoek naar een Functioneel Applicatiebeheerdermet Oracle EBS ervaring!

Opdrachtomschrijving:

Wij zoeken een teamspeler die weet hoe het is om te werken in een DevOps-achtige setting en ervaring heeft met zowel werken in een beheeromgeving als in projecten. Je bent een ervaren Oracle EBS-consultant en hebt je gespecialiseerd in de logistieke modules.

Als Medior Functioneel Applicatiebeheerder Oracle EBS zul je worden ingezet op de afhandeling van incidenten en wijzigingen. Om deze opdracht goed te kunnen vervullen, ben je in staat je te verplaatsen in de wensen van de opdrachtgever en gebruikers. Door je ervaring met Oracle EBS kun je meteen zelfstandig complexe meldingen afhandelen. Afhankelijk van waar het zwaartepunt van jouw kennis zit, wordt je ingezet in het cluster Logistiek of Financien. Deze clusters houden zich bezig met alle vormen van beheer rondom Oracle EBS. Vanuit de clusters nemen medewerkers deel aan projecten, scrums teams en/of beheer. Ook zul je mogelijk worden ingezet op uitwerken van wijizgingsverzoeken, en het testen ervan. In dat geval is het belangrijk dat je kunt sparren met architecten, maar ook met maatwerkers die op basis van een functioneel ontwerp dat mede door jou is opgesteld, de functionaliteit bouwen. En waar mogelijk zal jouw kennis worden geraadpleegd voor vraagstukken rondom transitie naar de cloud.

Leonardo is een op Oracle EBS gebaseerd systeem waarin Justitie en Veiligheid al haar financiele en inkooptransacties verwerkt.Het is een complexe omgeving met veel interfaces en een BI-omgeving (OAS). De dienstverlening van SSC-ICT voor Leonardo behelst housing en hosting, technisch en functioneel applicatiebeheer. Het functioneel applicatiebeheer omvat gebruikersondersteuning (3de lijns), instandhouding (afhandeling incidenten, operationele monitoring), onderhoud en vernieuwing (upgrades, wijzigingsbeheer (in scrumteams of projecten)) en advies. In de komende periode komt de nadruk steeds meer te liggen op een transitie naar de cloud. SSC-ICT heeft hier een onderzoekende en adviserende rol.