Assen
Senior
36 uur per week
3 months
Startdatum op 18 september
Verlopen
265 Dagen geleden
DICTU

T shaped ontwikkelaar

Aantoonbare relevante ervaring op het gebied van databases

Opdrachtomschrijving

Voor de inzet binnen het RVO LCM projectteam wordt er een uitvraag gedaan voor een T shaped ontwikkelaar. Je draagt bij aan het LifeCycleManagement van MSW / DFX, hieronder wordt verstaan het daadwerkelijk uitvoeren van de LCM werkzaamheden. Erg belangrijk in dit traject is begrip van de Archiefwet, ivm het archiveren van (een deel van) de data. De werkzaamheden worden op projectmatige wijze uitgevoerd.

Achtergrond opdracht

MSW / DFX moet worden uitgefaseerd. RVO heeft hier een projectteam voor ingericht waar inmiddels behoefte is aan 2 ontwikkelaars. De opdracht zal naar verwachting 3 maanden in beslag nemen en wellicht bestaat er een mogelijkheid tot verleniging.

Functie eisen

  • Medior Oracle Apex, senior Oracle PL*SQL, SQL
  • Aantoonbare relevante ervaring met uitvoering LifeCycleManagement 3 jaar
  • Aantoonbare relevante ervaring op het gebied van databases 3 jaar
  • Aantoonbare relevante kennis van archivering en bijbehorende richtlijnen 3 jaar
DICTU levert ICT en digitale diensten voor EZK en een aantal andere ministeries. Ze zet haar kennis en ervaring in om de beleids- en organisatiedoelen van haar opdrachtgevers optimaal te ondersteunen. Daarbij speelt ze in op de nieuwste technologische ontwikkelingen, zoals de Cloud. Ook borgt ze een hoogwaardige beveiliging van de gegevens die ze technisch beheert en bewaart.