Assen
Senior
36 uur per week
12 months
Startdatum op 7 augustus
Verlopen
358 Dagen geleden
DICTU

Technical support

F5 BIG-IP (LTM), BIG-IQ, Linux, McAfee Web Gateway

Opdrachtomschrijving

Je komt als netwerk/infrastructuur beheerder te werken bij één van de Agile teams binnen de Netwerk en Datacenter laag, namelijk: Application Security & Delivery. Dit is een leuk team met een informele werksfeer en veel ruimte voor eigen inbreng. In dit zelforganiserende team (met state-of-the-art technologie) heb je samen met je collega’s de primaire verantwoordelijkheid voor producten als F5 BIG-IP, BIG-IQ, McAfee en andere. Samen met het team ben je verantwoordelijk voor de operationele continuïteit en stabiliteit van onze netwerk infrastructuur. Je bent verantwoordelijk voor het inrichten en onderhouden van het F5 / McAfee Web Gateway platform conform Dictu beleid en de bestaande procedures. Daarnaast draai je mee in de consignatie. Primair word je ingezet in de operatie en communiceer je met gebruikers over (netwerk gerelateerde) problemen. Je lost de problemen voor hen op en rapporteert erover. Ook monitor je de netwerk systemen en analyseer je het netwerkgebruik om de prestaties te kunnen verbeteren en storingen te voorkomen. Je deelt nieuwe kennis met collega’s en zorgt dat je eigen kennis (binnen je vakgebied) op peil blijft.

Achtergrond opdracht

De netwerksystemen van Dienst ICT Uitvoering in Den Haag maken cruciale processen in Nederland mogelijk. We beheren en verbeteren systemen (applicaties) die er o.a. voor zorgen dat boeren subsidies kunnen krijgen voor het voedsel dat ze produceren; dat er import- en export certificaten kunnen worden afgeven; maar ook data juist wordt verwerkt in het donorregister. Als infrastructuurbeheerder sta je aan de basis van onze infrastructuur. En draag je écht bij aan onze maatschappij. Samen met je collega’s zorg jij dat de hoogwaardige netwerkdiensten van Dienst ICT Uitvoering (DICTU) altijd up-and-running zijn en continu worden verbeterd. Dit doen we onder meer voor het ministerie van Economische Zaken en Klimaat en het ministerie van Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit.

Functie eisen

  • Aantoonbaar HBO werk en denk niveau
  • Bereidheid tot het draaien van consignatiediensten
  • Kennis van de producten, diensten en protocollen op netwerk-gebied 3 jaar
  • Ervaring met, en kennis van de ICT componenten op het gebied van F5 BIG-IP (LTM), BIG-IQ, Linux, McAfee Web Gateway. 2 jaar
  • Ervaring met, en kennis van beveiliging op het gebied van F5 BIG-IP ASM en APM 1 jaar
  • Specifieke en actuele kennis van het inrichten en beheren van netwerken in grote infrastructuren 2 jaar

Competenties

Verder ben je proactief, analytisch, integer, sterk verantwoordelijkheidsgevoel en beschik je over uitstekende mondelinge en schriftelijke communicatieve vaardigheden, zowel in Nederlands als in Engels. Je bent flexibel, betrouwbaar en klantgericht. Je hebt oog en gevoel voor je omgeving, je weet snel te schakelen op verschillende niveaus en bent een doorzetter. Je voelt je thuis in een complexe omgeving, waarin je met collega-professionals samenwerkt en de uitdagingen aanpakt.Uiteraard zorg je dat je altijd op de hoogte bent van de nieuwste technieken binnen je vakgebied door zelf- en bijscholing.

Bijzonderheden

Voor deze opdracht mogen er alleen medewerkers in loondienst worden aangeboden.

DICTU levert ICT en digitale diensten voor EZK en een aantal andere ministeries. Ze zet haar kennis en ervaring in om de beleids- en organisatiedoelen van haar opdrachtgevers optimaal te ondersteunen. Daarbij speelt ze in op de nieuwste technologische ontwikkelingen, zoals de Cloud. Ook borgt ze een hoogwaardige beveiliging van de gegevens die ze technisch beheert en bewaart.