Den Haag
Senior
36 uur per week
6 months
Startdatum op 17 juli
Verlopen
234 Dagen geleden
Ministerie van Buitenlandse Zaken

Junior Functioneel beheerder

Wij zijn op zoek naar een Junior Functioneel Beheerder!

Opdrachtomschrijving:

Wij zoeken een junior functioneel beheerder voor het Ministerie van Buitenlandse Zaken. Het Ministerie van Buitenlandse Zaken voert een actief diversiteitsbeleid en zet in op een inclusieve organisatie. We doen dit door de verschillen van mensen optimaal in te zetten en te benutten. Door bij de samenstelling van teams en bij de aanname van nieuw talent te streven naar diversiteit in sekse, culturele achtergrond, leeftijd en dergelijke.

Jij zal je bezig houden met het functioneel beheer van de 3W-applicaties:

1) De informatievoorziening wordt op een dusdanige wijze beheerd dat de stamgegevens up-to-date zijn, de gegevensdefinities kloppen met de doelstellingen en de administratieve procedures en documenten in lijn zijn.

2) De informatievoorziening is optimaal gedocumenteerd, waardoor juist, volledig en geactualiseerd.

3) Formulieren ontwerpen en toetsen in SSP.

4) Data migratie GPS voorbereiden.

3W | WereldWijd Werken is een shared service organisatie die gepositioneerd is binnen BZ. 3W is in steeds toenemende mate daarmee ook een informatiegedreven organisatie. 3W biedt ondersteuning aan alle medewerkers van de Rijksoverheid die voor korte of lange duur in het buitenland of in het Caribisch deel van het Koninkrijk verblijven voor de uitoefening van de internationale functie. 3W biedt producten en diensten aan op het gebied van voorlichting en voorbereiding van de medewerker en gezinsleden, verhuizingen, vergoedingen, keuringen en vaccinaties, dienstreizen, diplomatieke paspoorten en visa, rechtspositie lokaal personeel, salarisadministratie lokaal personeel, post- en goederenvervoer en inkoop.

3W bestaat uit 2 lijnafdelingen: Dienstenverlening en Relatiemanagement (DRM) en Personeel Buitenland (PB). Hiernaast is er nog 1 stafafdeling: 3W Control & Informatie Management (CI).

3W/CI bestaat uit de onderdelen Control (CU), Informatiemanagement (IM) en Contractmanagement (CM). CI is verantwoordelijk voor het financieel beheer, RA/IB, informatiemanagement en functioneel beheer en het contractmanagement van 3W. 3W is en blijft volop in beweging. Dit betekent dat de organisatie flexibel is ingericht. Kernbegrippen bij 3W zijn: interdepartementaal, digitaal en de klant centraal.

Eisen:

  • HBO werk- en denkniveau (doch minimaal afgeronde MBO-niveau 4 ICT beheer of vergelijkbare opleiding.
  • Ervaring met het overbrengen van kennis en het ondersteunen en opleiden van gebruikers in software pakketten.
  • Kennis van en inzicht in de methoden en technieken van informatievoorziening en functioneel beheer, alsmede in de ontwikkeling op die gebieden (BISL).
  • Kennis en ervaring met het werken van personele en financiele informatie systemen.