Zwolle
Senior
40 uur per week
6 months
Startdatum op 16 oktober
Verlopen
249 Dagen geleden
DICTU

Medewerker Servicedesk

ITIL V3/4

Opdrachtomschrijving

Fungeren als eerste aanspreekpunt voor de eindgebruiker en bieden van ondersteuning. Indien mogelijk de call direct op lossen. Registreren van binnenkomende meldingen in de servicemanagement tool TOPdesk. Analyseren van meldingen om eventuele problemen te detecteren en signaleren. Routeren van meldingen naar andere behandelaarsgroepen waar nodig. Voortgangsbewaking van openstaande meldingen. Informeren van eindgebruikers over de status van de openstaande melding. Verstrekken van informatie over procedures voor aanvragen en gebruik van ICT middelen. Controleren op mandaathouder van binnenkomende aanvragen.

Achtergrond opdracht

Als medewerker binnen het team Servicedesk van de divisie KODA (Kwaliteit, Ondersteunende Diensten en Advies) ben je samen met je collega’s verantwoordelijk voor de dagelijkse ICT-dienstverlening voor diverse opdrachtgevers binnen de ministeries van Economische Zaken & Klimaat (EZK)en Landbouw, Natuur & Voedselkwaliteit (LNV). Op dit moment beslaan deze te bedienen gebruikersorganisaties uit ca. 18.000 medewerkers.

Functie eisen

  • Ervaring op een ICT Servicedesk. Indien MBO 4 afgerond + 0,5 jaar werkervaring (stages niet meegerekend)
  • Ervaring op een ICT Servicedesk. Indien MBO 3 afgerond + 1 jaar werkervaring (stages niet meegerekend)
  • Maximale reistijd 1 uur naar standplaats

Aanvullende kennis

  • ITIL V3/4
  • Ervaring met Topdesk
  • Ervaring met MacOS besturingssysteem
DICTU levert ICT en digitale diensten voor EZK en een aantal andere ministeries. Ze zet haar kennis en ervaring in om de beleids- en organisatiedoelen van haar opdrachtgevers optimaal te ondersteunen. Daarbij speelt ze in op de nieuwste technologische ontwikkelingen, zoals de Cloud. Ook borgt ze een hoogwaardige beveiliging van de gegevens die ze technisch beheert en bewaart.