Den Haag
Senior
36 uur per week
Startdatum op 1 augustus
Verlopen
243 Dagen geleden
SSC-ICT

Medior medewerker Proactief Monitoring en Beheer

Op zoek naar een Medewerker Monitoring en Beheer!

Opdrachtomschrijving:

Samen met de andere teamleden monitor én beheer je het IT landschap. Daarnaast zorg je voor het oplossen van incidenten, het implementeren van wijzigingsactiviteiten en het uitvoeren van operationele beheeractiviteiten binnen het verzorgingsgebied van SSC-ICT.

Denk hierbij aan het installeren van computers, installeren en configureren van applicaties of bijvoorbeeld het toekennen van rechten. Je hebt contact met klanten en leveranciers, zowel extern als intern. Je bent in staat om trends te ontdekken en te analyseren, je werkt mee aan het optimaliseren van beheerdocumentatie en ben je betrokken bij projecten in het kader van ons jaarplan. Je werkt hierbij procesmatig en registreert in Topdesk.

Daarnaast ben je bekend met netwerkprotocollen en bijbehorende foutopsporingsmethoden en heb je gedegen kennis van Microsoft Office Toepassingen op zowel client- als serverzijde. Het team PMB verzorgt ook het onderhoud van de IT-systemen op de buitenlandse posten (155 posten wereldwijd). Dat betekent dat jij ook meedraait in een 24×7 uren rooster voor 3 maanden. Hierna werk je tijdens kantoortijden.

PMB heeft naast monitoring en beheer ook als taak het periodiek en preventief onderhoud op buitenlands posten. De extra inhuur is benodigd om het "reguliere" monitoring en beheer werk binnen het team op te pakken vanuit onze locatie in Den Haag.Meldingen komen binnen per videowall, telefoon, mail of TOPdesk melding. Jij pakt deze meldingen snel en adequaat op en geeft de aanmelder snel respons.

Eisen:

  • Minimaal mbo niveau 4 ICT Netwerk/systeembeheer diploma
  • CCNA certificaat
  • In bezit van minimaal geldige B-screening op moment in dienst-treding.