Den Haag
Senior
40 uur per week
Startdatum op 16 augustus
Verlopen
385 Dagen geleden
Gemeente Den Haag

Full stack developer (Java)

Binnen gemeente Den Haag zetten we een platform-implementatie neer voor Zaakgericht Werken. Hierbij maken we gebruik van een OpenSource MijnOmgeving (Progressive Web App / PWA), OpenFormulieren, OpenZaak, Valtimo/Camunda (processysteem). Dit platform is ook ge茂mplanteerd binnen andere gemeenten met exact dezelfde componenten. De inzet richt zich op de realisatie van de PWA binnen het platform van de dienstverleningsarchitectuur van de gemeente Den Haag. Concrete werkzaamheden zijn:

聽聽聽聽聽聽Solution design opstellen voor de epics en features, zodat deze over de verschillende business domeinen herbruikbaar zijn.

聽聽聽聽聽聽Refinen van de epics en features met het team.

聽聽聽聽聽聽Afstemming met de leverancier, waarmee we een SLA hebben voor de PWA. Vanuit gemeente Den Haag ontwerpen, refinen en bouwen we in afstemming met de leverancier nieuwe epics en features en bieden die als pull request aan voor de landelijke code base (gelijk aan Amsterdam en Utrecht).

聽聽聽聽聽聽Realiseren van epics en features voor de verschillende primaire processen binnen de PWA en BFF.

聽聽聽聽聽聽Kennis nemen van de keten binnen het platform en hulp bij trouble shooting.聽

Werkzaamheden

Voor ons project op het gebied van online dienstverlening en Zaakgericht Werken zoeken wij een full stack developer voor de realisatie van de nieuwe dienstverleningsarchitectuur van de gemeente Den Haag. Deze rol vereist een achtergrond in development. Hierbij is het van belang dat goed wordt samengewerkt aan de strategische doelstelling van de gemeente Den Haag. Je werkt binnen de architectuur voor online en Zaakgericht Werken. Die bestaat uit meerdere OpenSource componenten die werken conform de 5 laags-Common Ground architectuur. We bouwen binnen Den Haag ook aan het landelijke IT landschap. Wat gebouwd wordt in OpenSource. Dit landschap draait en werkt inmiddels ook bij meerdere gemeenten en wat we opleveren is robuust en schaalbaar.

Je komt te werken in een Agile team waar ook collega鈥檚 werkzaam zijn als front-end developer, test-automatiseerder, Azure DevOps engineer, maar ook een UX designer en UX researcher.

Verder werken we binnen een landelijk netwerk van andere overheden. Dit zijn gemeenten, maar ook landelijke overheden, waarmee we samen 鈥楤.V. Nederland鈥 vormen.

Developer

Als developer lever je samen met de testers goed werkende software op. Dit doe je door:

聽聽聽聽聽聽Development van de Back-end for Front-end (BFF) in Java/Kotlin

聽聽聽聽聽聽Development aan de nieuwe MijnDenHaag app (Progressive Web App) in React

聽聽聽聽聽聽Aansturen van de ontwikkelteams bij de leveranciers, inclusief kwaliteitscontrole

We zoeken in onze developer:

聽聽聽聽聽聽5 jaar relevante ervaring

聽聽聽聽聽聽Ervaring als full stack developer

聽聽聽聽聽聽Beheersen van Java

聽聽聽聽聽聽Kennis van React

聽聽聽聽聽聽鈥榃ill do mentality鈥

聽聽聽聽聽聽Ervaring met Agile werken (bijvoorbeeld in een DevOps team, of met SCRUM)

聽聽聽聽聽聽Ervaring met Continuous Delivery en Automated Testing (binnen Den Haag met Azure)

聽聽聽聽聽聽Relevante technische vooropleiding