Assen
Senior
40 uur per week
6 months
Startdatum op 19 juni
Verlopen
316 Dagen geleden
DICTU

Medewerker servicedesk

Op zoek naar een Servicedesk Medewerker!

Opdrachtomschrijving:

Vanuit Utrecht worden op dagelijkse basis diverse balies bediend. Het servicegebied omvat de provincies Flevoland, Utrecht, Noord-Brabant, Limburg en mogelijk Gelderland. Jij zet eindgebruikers centraal. Je bent zelfstandig, flexibel, analytisch, administratief sterk en een echte teamplayer! Je bent samen met je collega’s verantwoordelijk voor een zo goed mogelijke ondersteuning van de eindgebruikers op verschillende locaties. DICTU beheert voor 18000 eindgebruikers diverse apparatuur, zoals laptops, smartphones en tablets. Maar ook beheert DICTU de vaste werkplekvoorzieningen. Jij als onsite support medewerker zorgt ervoor dat de storingen aan deze apparaten verholpen worden.

Tevens verzorg je de uitgifte aan nieuwe gebruikers, welke met een werkend apparaat bij jou weg gaan. Administratieve handelingen zoals CMDB registraties zijn een belangrijk onderdeel van de werkzaamheden en vormen een derde van je werktijd. Het kan voorkomen dat een dag bestaat uit het oplossen van dringende incidenten (ook LAN/WAN), het werken als ICT servicebalie medewerker en het op de hoogte houden van de eindgebruiker. OSS biedt ook VIP ondersteuning op locatie aan. Het betreft hier een selecte groep eindgebruikers (top ambtenaren). Daarnaast hou je je bezig met onder andere het verhuizen van werkplekken, het beantwoorden van gebruikersvragen of het geven van instructies aan eindgebruikers. Ook voer je diverse projectwerkzaamheden uit. Incidenteel wordt gevraagd over te werken.

DICTU streeft naar een optimale dienstverlening aan haar klanten. Waarbij meldingen binnen SLA worden afgehandeld. DICTU is op zoek naar een ambulante on site support medewerker (werkplekbeheerder) met als uitvalsbasis Utrecht en flexibel inzetbaar binnen een straal van maximaal 2 uur autorijden vanuit Utrecht.

Eisen:

  • ITIL foundation v3 of hoger gecerticifeerd
  • Minimaal diploma MBO ICT niveau 3 of vergelijkbaar
  • Rijbewijs B
  • On Site Support ervaring (relevant én recent) in grote, complexe beheer-/klantomgeving
  • Recente ervaring met het zelfstandig draaien van ICT balie op klantvestigingen
  • Kennis en ervaring met Windows 10, Office 365, Citrix XenDesktop/Mobile en TOPdesk
DICTU levert ICT en digitale diensten voor EZK en een aantal andere ministeries. Ze zet haar kennis en ervaring in om de beleids- en organisatiedoelen van haar opdrachtgevers optimaal te ondersteunen. Daarbij speelt ze in op de nieuwste technologische ontwikkelingen, zoals de Cloud. Ook borgt ze een hoogwaardige beveiliging van de gegevens die ze technisch beheert en bewaart.