Den Haag
Senior
36 uur per week
11 months
Startdatum op 19 juni
Verlopen
366 Dagen geleden
DICTU

Beheerder

Wij zijn op zoek naar een Beheerder!

Opdrachtomschrijving:

De beheerder is verantwoordelijk voor het beheren van: – Tooling voor infradiensten als OEM, Keepass, IPA, ELK – Tooling voor informatiebeveiliging en informatie voorziening – Ansible Tower Kennis van infrastructuur is een pre (gedachte is hart voor een infra beheerder) – Producten (DB/OS/Infra Applicatielaag/Container) – SAAS dienstverlening rondom tooling – Kennis van MS Microsof en Linux systemen. Wij zijn op zoek naar een ervaren beheerder die gedegen en aantoonbare meerjarige ervaring heeft met het beheer van tooling en inzetbaar is voor het uitvoeren van diverse beheerwerkzaamheden en projecten. De beheerder zal deelnemen aan beheeractiviteiten en interne verbetertrajecten en klant-projectactiviteiten. Ervaring met werken in een DevOps omgeving is een pre

Eisen:

  • Aantoonbare ervaring op het gebied van Automation (o.a. Ansible, Gitlab, Elastic Stack)
  • Aantoonbare ervaring in het infrastructuurdomein (aantoonbare ervaring als beheerder van MS Windows en Linux systemen)
  • Aantoonbare ervaring met het beheer van Oracle Databases en Middleware
  • Ervaring in grote corporate omgevingen
DICTU levert ICT en digitale diensten voor EZK en een aantal andere ministeries. Ze zet haar kennis en ervaring in om de beleids- en organisatiedoelen van haar opdrachtgevers optimaal te ondersteunen. Daarbij speelt ze in op de nieuwste technologische ontwikkelingen, zoals de Cloud. Ook borgt ze een hoogwaardige beveiliging van de gegevens die ze technisch beheert en bewaart.