Utrecht
Medior
40 uur per week
Startdatum op 1 augustus
Verlopen
400 Dagen geleden

Elastic Engineer

Functieomschrijving:

Wij zoeken een Senior/Medior Elastic Engineer. Jij neemt deel aan de uitvoering van een project dat voorziet in een nieuw platform waarop onder andere Elastic draait.

Jouw taken bestaan uit het zelfstandig (geautomatiseerd) installeren van systemen en deze configureren conform gestelde eisen. Je maakt gebruik van de laatste in de markt gebruikte technieken voor applicatie deployment & automation waaronder Ansible en Python Verder beheer je het platform en de draaiende Elastic applicaties totdat deze overgedragen worden naar beheer conform de beheeracceptatie criteria. Je vervult hierin een belangrijke rol om de kennis van het beheer van het platform vast te leggen en zorgvuldig over te dragen aan de ontvangende partij. Tot slot participeer je in zowel de optimaliseren van de automation als in de monitoring van het cluster.

Vereisten:

Je hebt aantoonbare kennis (>2 jaar) van netwerken, virtualisatie en Operating Systemen ( Linux ). Daarnaast is Elastic Engineering certificering een pre alsmede kennis van Logstash en messaging platformen (Apache Kafka)