Dit evenement heeft al plaatsgevonden

Cloud Expo

Expo Houten
6 Dec 2023 09:00 - 7 Dec 2023 17:00

Klaar voor nieuwe en frisse innovatie-inspiratie gebaseerd op automatisering en modernisering? Goed nieuws! LINKIT komt in december naar de Cloud Expo! Als onderdeel van de expo verzorgt onze explorer Dick van Straaten een presentatie.

“Technologie verandert elke dag snel en opent deuren naar nieuwe kansen, nieuwe markten en nieuwe bedrijfsmodellen. Om deze nieuwe kansen te grijpen en te benutten zijn voortdurende innovatie en transformatie vereist.

Ik neem je mee in een sessie waarin we ontdekken hoe Cloud modernisering en -automatisering innovatie en transformatie kunnen stimuleren om op de hoogte te blijven van veranderende trends. Dit helpt jouw bedrijf waarde voor klanten te behouden.”

Heb je al een ticket voor de Cloud Expo? Geweldig, we zien je daar! Anders kun je via onderstaande link jouw gratis ticket regelen!

Bezoek de Cloud Expo GRATIS en: 

✔️ Laat je inspireren op gebied van innovatie met behulp van moderniseringen en automatiseringen
✔️
Laat je op de stand adviseren over verschillende Cloud oplossingen


Naast de presentatie zijn wij ook met een unieke stand aanwezig op de Cloud Expo. Bezoek ons ​​op onze stand en je krijgt direct tips van onze experts voor verbetering die je vandaag nog kunt toepassen!

Leer onze expert kennen

Dick van Straaten: “Als Cloud Professional ben ik goed op de hoogte van de huidige ontwikkelingen op het gebied van Cloud Technologie met een extra focus op de Microsoft Azure Cloud. Op basis van kennis, inzichten en ervaring adviseer ik klanten, partners en LINKIT over strategie, business development en kennisontwikkeling. Ik help organisaties met de adoptie van Cloud Computing en de organisatorische veranderingen die nodig zijn om de voordelen van Cloud optimaal te benutten.”