IT is altijd al een van Laura’s passies geweest

Maak kennis met explorer Laura, geboren in Portugal en nu een van onze OutSystems-ontwikkelaars. Ze vindt echt dat zij en LINKIT een goede match zijn. Ze probeerde een baan te vinden met haar achtergrond in biologie. Toen Laura besefte dat ze geen baan kon vinden, ging ze op zoek naar haar passies.

Laura legt uit: “IT is altijd al een van mijn passies geweest. De spark in IT is voor mij dat alles altijd in ontwikkeling is. Het is een verhaal zonder einde. Je kunt altijd blijven zoeken en meer kennis opdoen en ik wil altijd meer weten. Ik deed wat onderzoek en ontdekte OutSystems. Ik vond het leuk omdat het een low-code platform is en toegankelijk is voor iedereen die in de IT wil gaan werken. Voordat ik hier begon, is mij veel verteld over de LINKIT-cultuur die me echt aantrok. Hier bij LINKIT hebben we de kernwaarde: kennis delen, en dat vind ik erg leuk. Ik had zeker wat verwachtingen voordat ik hier kwam. En ik denk dat alles mijn verwachtingen heeft overtroffen.

“Ik had zeker wat verwachtingen voordat ik hier kwam. En ik denk dat alles mijn verwachtingen heeft overtroffen.

“Ik ben al scout sinds mijn zesde. Ik ben 28, dus reken maar uit. Het is iets dat je bent, het is niet iets dat je doet. Als scout ben ik dus een echte explorer. Daarnaast ontdek ik de Nederlandse taal. Ik kan zeggen: Ik ben Laura, ik kom uit Portugal. Ik ben 28 jaar.”

Collega worden van Laura?