OutSystems ODC: Cloud-native Low-Code

Low-code OutSystems

Ontdek de transformerende kracht van OutSystems Developer Cloud (ODC) – of je nu al een ervaren gebruiker van OutSystems bent of net begint te leren over het OutSystems ODC-platform. Ons doel is om je te helpen navigeren door de innovatieve wereld van low-code ontwikkeling.

OutSystems ODC – Een keerpunt in low-code ontwikkeling

Het OutSystems-platform markeert een echt keerpunt in low-code ontwikkeling. ODC combineert geavanceerde cloud-native architectuur met de nieuwste ontwikkeltools, geavanceerde CI/CD-praktijken en verminderde complexiteit. Teams kunnen met OutSystems ODC hun organisaties succesvol transformeren tot innovatie leiders en succes vergroten.

Het belang van ODC voor jouw bedrijf

Al meer dan 20 jaar levert OutSystems de meest effectieve tools voor software ontwikkeling. De missie van OutSystems is om continue innovatie mogelijk te maken. Dit wordt geraliseerd met ODC door middel van eenvoudige en schaalbare oplossingen. De nieuwste functies van OutSystems ODC stellen je in staat om bestaande OS11-appportfolio’s te moderniseren en naar een hoger niveau te tillen.

Nieuwe mogelijkheden verkennen met OutSystems ODC

Het platform maakt het makkelijker om bedrijfsprocessen te verbeteren. Ook biedt het vereenvoudigd onderhoud, snellere en veiligere deployment van processen, high-performance mogelijkheden en continue ontwikkeling. Deze nieuwe functies van OutSystems ODC openen ongekende mogelijkheden voor jouw applicaties.

De overgang van OS11 naar ODC

De overstap naar ODC kan in eerste instantie uitdagend lijken, vooral als je nieuw bent bij OutSystems. Maar geen zorgen, bij LINKIT ondersteunen we je op deze weg. Als OutSystems-partner bieden we uitgebreid advies en ondersteuning. We vinden en implementeren de beste OutSystems ODC-oplossing voor uw bedrijf.

ODC Migratie-Toolkit

OutSystems vergemakkelijkt de overgang van OS11 naar OutSystems ODC met een speciale migratietoolkit. Onze Explorers helpen je bij de migratie naar ODC, zodat uw gegevens en applicaties succesvol worden overgedragen.

Blijf voorop lopen op het gebied van innovatie met OutSystems ODC. Ben je klaar om de mogelijkheden van ODC te verkennen en je bedrijf vooruit te helpen? Begin nu het gesprek over de voordelen van OutSystems ODC. LINKIT ondersteunt je op weg naar het volledig benutten van je potentieel.

Wil je meer info over het technische stuk over migreren naar ODC? Dan kan dit artikel van IT NEXT je verder helpen.
https://itnext.io/odc-migration-154401899d2c