Den Helder
Senior
36 uur per week
12 months
Startdatum op 1 juli
Verlopen
60 Dagen geleden

Senior Beheerder

Beheren van de datacenter infrastructuur en dan met name de Windows Server omgeving, in een uitdagende omgeving

Als Senior Beheerder leid je de zorg voor de Defensie datacenter infrastructuur en dan vooral de Windows Server omgeving. Efficiëntie is de kracht en daarom denk jij mee over het verbeteren en vereenvoudigen van de beheerlast.

Op de eerste plaats ben je verantwoordelijk voor onderhoud, probleemoplossing en het bijdragen aan de verdere ontwikkeling van de Defensie IT. Jij waarborgt installaties (lifecycles), biedt support aan gebruikers en documenteert nauwkeurig voor naslagwerk. Je zorgt ervoor dat deze informatie up-to-date blijft en met je proactieve houding ben je problemen voor.

  • Minimaal 5 jaar ervaring met MS Server binnen een grote, complexe omgeving (bij voorkeur meer dan 5000 gebruikers)
  • Diepgaande kennis en ervaring van/met MS Active Directory
  • Diepgaande kennis van Federatieve koppelingen

Op dinsdagen is het team samen in Den Helder aanwezig. In de eerste maanden wordt je vaker in Den Helder verwacht i.v.m. het inwerken.

Consignatie maakt deel uit van deze opdracht. Dit zal 1 keer in de 4 weken zijn en bijna altijd vanuit huis. In speciale gevallen is dit vanaf een Defensie locatie (hoeft niet Den Helder te zijn).

Een medior kandidaat is ook welkom, maar wel met diepgaande Active Directory kennis.

Voor deze opdracht is een screening vereist die gemiddeld 6 weken in beslag kan nemen. Verder moet je in het bezit zijn van een Nederlands paspoort en de Nederlandse taal uitstekend beheersen.