Den Haag
Senior
36 uur per week
12 months
Startdatum op 20 mei
Verlopen
95 Dagen geleden
Immigratie- en Naturalisatiedienst (IND)

Full Stack Java Ontwikkelaar

Op zoek naar een Full Stack Java Ontwikkelaar met een Java Programmer certificaat!

Opdrachtomschrijving:

De IND werkt naar aanleiding van haar ambities, datastrategie en knelpunten in het huidige IV – en ICT-landschap, doelgericht en stapsgewijs, toe naar een nieuw IV-landschap. Eén van de onderdelen daarvan is het vernieuwen van de correspondentiefunctionaliteit. Het gaat dan om de systemen waarmee brieven en documenten worden opgesteld. Als fullstack developer bouw je mee aan realisatie in een scrumteam (architect, Kofax consultant, business en informatie analist, functioneel en technisch beheerders). Jij werkt mee aan het inrichten en implementeren van de correspondentie-oplossing. Een van de onderdelen is het iteratief vormgeven van de uiteindelijke oplossing, met werkzaamheden aan zowel front- als backend kant. Verder is samenwerking met de ontwikkelteams van belang waar een deel van de inhoud en implementatie ook ligt. Qua persoonlijkheid zoeken we een echte teamplayer die het leuk vindt om met een grote groep collega’s samen te werken, en er plezier aan beleeft om proactief op onderzoek uit te gaan en het leuk vindt om complexe puzzels op te lossen.

Eisen:

  • De aangeboden kandidaat heeft minimaal 5 jaar werkervaring met Java, en/of Sprintboot, en/of Spring MVC en/of Hibernate.
  • De aangeboden kandidaat heeft minimaal 3 jaar werkervaring met Vue3 in combinatie met TypeScript en de JavaScript fundamentals (ES6+), en/of HTML+CSS.
  • Java Programmer Certificate
Bedrijfsinformatie:
Van vluchtelingen die niet veilig zijn in eigen land tot specialistische kenniswerkers: de IND beoordeelt alle verzoeken van mensen die in Nederland verblijf willen aanvragen of die Nederlander willen worden. Dat doen we zorgvuldig, want ons werk doet ertoe.

De Immigratie- en Naturalisatiedienst (IND) voert het vreemdelingenbeleid in Nederland uit. Dat betekent dat de IND alle verblijfsaanvragen beoordeelt van mensen die in Nederland willen wonen of die graag Nederlander willen worden. Het kan daarbij gaan om vluchtelingen die niet veilig zijn in eigen land en die daarom hier asiel aanvragen. Maar ook om mensen die hier willen werken, studeren, of een gezin willen vormen met iemand die hier al woont. Daarnaast behandelt de IND naturalisatieverzoeken van mensen die hier al zo lang wonen dat zij zich Nederlander voelen en daarom een Nederlands paspoort willen aanvragen. Bij de IND toetsen we elke aanvraag afzonderlijk aan de regels van het vreemdelingenbeleid. Dat betekent dat men goed moet luisteren naar het verhaal van elke aanvrager zodat elke beslissing die de IND neemt, recht doet aan ieders persoonlijke situatie.

De IND is als uitvoeringsorganisatie onderdeel van het Ministerie van Justitie en Veiligheid. Staatssecretaris van Justitie en Veiligheid A. Broekers-Knol is als bewindspersoon verantwoordelijk voor het werk van de IND. De IND heeft geen invloed op het vreemdelingenbeleid, dat komt via de Tweede en Eerste Kamer tot stand. Daarnaast vloeien er regels voort uit (internationale) verdragen.