Den Haag
Senior
36 uur per week
Startdatum op 1 mei
Verlopen
61 Dagen geleden
COA

Solution Architect

Op zoek naar een Solution Architect!

Opdrachtomschrijving:

Als Solution Architect Platformen & Systemen (hierna P&S) kom je te werken in het team CCC (Cloud Competence Center) en het Design Office dat bestaat uit (technische) Solution en Domein Architecten die zich bezighouden met het begeleiden van en sturen op ICT-verandertrajecten binnen het COA. Dit mede op basis van opgestelde architectuurartefacten zoals technische architectuurblauwdrukken op het gebied van de domeinarchitecturen voor het netwerk, P&S, security e.d. Voor het COA is het domein P&S een heel belangrijk domein, gezien de vele innovaties die gepland zijn (denk bijvoorbeeld aan ambities als cloudadoptie, datagedreven werken, cloud first strategie e.d.). Als Solution Architect P&S weet je hoe belangrijk het is om een stabiel en betrouwbaar ICT-platform te hebben waarmee de ambities van het COA op optimale wijze kunnen worden gerealiseerd.

Eisen & Wensen:

  • Je hebt een afgeronde HBO-/WO-opleiding en relevante certificaten (professional level) op het gebied van Nutanix, VMware en Azure.
  • Het is een pré als je ook beschikt over securitycertificaten o.h.g.v. bijvoorbeeld Azure Security Technologies, Certified Cloud Security Professional (CSSP) e.d.
  • Je houdt je vakliteratuur op het gebied van P&S actief bij en hebt minimaal 5 jaar ervaring als Solution Architect P&S in vergelijkbare omgevingen.
  • Je hebt ervaring met innovaties op het gebied van P&S en weet nieuwe technologieën op het niveau van architectuur te duiden, incluis de impact op de ICT-omgeving.
Bedrijfsinformatie:
COA staat voor Centraal Orgaan opvang asielzoekers. COA is verantwoordelijk voor de opvang van asielzoekers en begeleiden hen naar een toekomst in Nederland of het land van herkomst. Men werkt daarbij nauw samen met de andere organisaties binnen de vreemdelingenketen zoals de Immigratie- en Naturalisatiedienst (IND) en de Dienst Terugkeer en Vertrek (DT&V). Alle partners hebben hun eigen taken en verantwoordelijkheden.

Zelfstandig bestuursorgaan
Het COA is een zelfstandig bestuursorgaan (zbo) en voert de taken uit die zijn vastgelegd in de Wet Centraal Orgaan opvang asielzoekers (Wet COA). De organisatie legt verantwoording af aan de staatssecretaris van Justitie en Veiligheid.