Den Haag
Senior
36 uur per week
Startdatum op 15 april
Verlopen
24 Dagen geleden
COA

Data infra netwerkvoorbereider

Op zoek naar een Data infra netwerkvoorbereider met een VCA certificaat!

Opdrachtomschrijving:

Ben jij een ervaren Data en Netwerk engineer en ben je toe aan die volgende stap met veel vrijheid, eigen inbreng? Dan kunnen wij niet wachten om je te ontmoeten! Als Data en Netwerk engineer speel je een cruciale rol in het ontwerpen, implementeren en onderhouden van onze datanetwerkinfrastructuur. Je werkzaamheden omvatten het optimaliseren van datatransmissie, het waarborgen van de beveiliging van onze systemen en het ondersteunen van de implementatie van nieuwe technologieën om onze organisatie vooruit te helpen.

Eisen:

  • Een afgeronde MBO-opleiding Elektrotechniek of Informatica niveau 4, of een HBO-opleiding in Technicus Data/Electra.
  • Diepgaande kennis van en ervaring met datanetwerksystemen.
  • Een geldig rijbewijs B en VCA-certificaat.
Bedrijfsinformatie:
COA staat voor Centraal Orgaan opvang asielzoekers. COA is verantwoordelijk voor de opvang van asielzoekers en begeleiden hen naar een toekomst in Nederland of het land van herkomst. Men werkt daarbij nauw samen met de andere organisaties binnen de vreemdelingenketen zoals de Immigratie- en Naturalisatiedienst (IND) en de Dienst Terugkeer en Vertrek (DT&V). Alle partners hebben hun eigen taken en verantwoordelijkheden.

Zelfstandig bestuursorgaan
Het COA is een zelfstandig bestuursorgaan (zbo) en voert de taken uit die zijn vastgelegd in de Wet Centraal Orgaan opvang asielzoekers (Wet COA). De organisatie legt verantwoording af aan de staatssecretaris van Justitie en Veiligheid.