Amsterdam
Senior
16 uur per week
Startdatum op 1 juni
Verlopen
32 Dagen geleden
Van Lanschot Kempen

Expert Audit

Opzoek naar een ervaren Expert Audit met MIFID ervaring!

Wat ga je bij ons doen?

Help ons te analyseren of onze MIFID transaction reporting processen blijvend voldoen aan de vereisten die hieraan gesteld worden.

Met deze opdracht help je Van Lanschot Kempen inzicht te krijgen in de mate waarin onze processen voldoen aan de MIFID vereisten voor transaction reporting. Je krijgt de mogelijkheid hier adviezen aan te koppelen en hiermee positieve impact te geven aan de ontwikkeling bij ons op dit gebied.

Daar zet je graag jouw talenten voor in als (lead) expert Audit bij Van Lanschot Kempen.

Je voert je werk uit samen met teamleden van de afdeling Internal Audit, volgens de methodologie van deze afdeling en met de tools die deze afdeling hiervoor hanteert.

Herken jij je in ons profiel?

Nieuwsgierig, analytisch, volhardend in het vinden van de juiste informatie om je oordelen aan te koppelen. Zo kunnen we jou als expert Audit het best omschrijven. Talenten die jij inzet om onze klanten iedere dag te gidsen door een continu veranderende wereld. Door verder te denken en door te vragen. En dat komt goed uit als je ook communicatief sterk bent, goed kunt samenwerken en aandacht hebt voor de relatie bij het uitvoeren van je werkzaamheden.

Daarnaast heb je:

  • MIFID Transaction reporting expertise, met name artikel 26, de wijze waarop dit ge├»nterpreteerd en ge├»mplementeerd kan worden, zowel procesmatig als (IT) systeem technisch.
  • Ervaring op het gebied van Internal Auditing
  • Ervaring in het effici├źnt vastleggen van 'evidence' en audit dossier voering.
  • Goede kennis van de Engelse taal, zowel mondeling als schriftelijk.