Den Haag
Senior
24 uur per week
Startdatum op 26 februari
Verlopen
51 Dagen geleden
Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport

XML Data Analist

Op zoek naar een XML Data analist!

Opdrachtomschrijving:

Het projecteam datagedwongen zorg werkt aan het aansluiten van data m.b.t. gedwongen zorg. De data die binnenkomt bevat veel foutmeldingen. Derhalve is het projectteam op zoek naar een XMLanalyst die een gedegen analyse van foutmeldingen in XML-bestanden in notepad ++ (of een vergelijkbaar programma) kan maken. De uitkomsten omzetten in oplossingen deze vervolgens rapporteren in Exel. De bevindingen moeten ook ter goedkeuring worden voorgelegd en gepresenteerd aan het projectteam en is een essentieel onderdeel om het projectdoel te behalen. Over het project wordt verantwoording afgelegd aan de stuurgroep.

Kennis, ervaring, competenties en vaardigheden XML-analyst.

XML analyst verzamelt gegevens uit de IGJ systemen , analyseert deze en vormt deze om tot bruikbare informatie voor het projecteam datagedwongen zorg. Competenties: creatief, probleemoplossend vermogen, algorithmisch denken. De analyst zal als onderzoeks dan wel wetenschappelijk-medewerker beschikbaar zijn in de periode februari, maart, april 2024. De kandidaat beheerst de nederlandse en of engelse taal op B2 niveau. 

Eisen:

  • Kandidaat beschikt over minimaal HBO werk-/denkniveau.
  • Kandidaat heeft minimaal 3 jaar werkervaring op het gebied van informatieverwerking [XML] 

Wensen:

  • Mate waarin de kandidaat kennis heeft van de gezondheidszorg
  • Mate waarin kandidaat beschikt over de gevraagde competenties en vaardigheden (toetsbaar in CV, motivatie en/of mogelijk gesprek).
  • Mate van ervaring en/of affiniteit met de organisatie van de opdrachtgever.