Assen
Senior
36 uur per week
12 months
Startdatum op 1 maart
Verlopen
142 Dagen geleden
DICTU

Infrastructuurbeheerder

Infrastructuurbeheerder met ervaring met F5 BIG-IP modules: LTM, ASM, APM in combinatie met applicatielaagkennis van HTTP(S) en Web Application Firewalls

Opdrachtomschrijving

Ben jij die proactieve infrastructuurbeheerder met een analytische en integere mindset en de juiste kennis en ervaring? Dan zouden wij jou graag in ons team willen hebben. In een zelf-organiserend team met state-of-the-art technologie, heb je samen met je collega’s de primaire verantwoordelijkheid voor producten als F5 BIG-IP, NetScalers (Citrix ADC), Skyhigh Secure Web Gateway (SWG) proxysystemen en Globalscape EFT. Als 3e lijns infrastructuurengineer houd je je bezig met de beschikbaarheid en instandhouding van de grote en complexe high-end infrastructuur van DICTU. Binnen het team voer jij proactief impactanalyses uit en werk je aan complexe changes en problems. Indien nodig bied je hulp aan de 2e lijns collega’s van het Network Operations Center om incidenten zo spoedig mogelijk op te lossen en werk je samen met collega’s van andere infra-/netwerkdisciplines. Je draait ook mee in de consignatiediensten.

Achtergrond opdracht

Samen met je collega’s zorg jij dat de hoogwaardige netwerkdiensten van Dienst ICT Uitvoering (DICTU) altijd up-and-running zijn en continu worden verbeterd. Dit doen we vooral voor het Ministerie van Economische Zaken en Klimaat en het Ministerie van Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit, inclusief hun uitvoeringsorganisaties zoals RVO en NVWA. Als infrastructuurbeheerder sta je aan de basis van deze infrastructuur. En draag je écht bij aan onze maatschappij. Ons team is een professioneel en informeel team waarin er veel ruimte is voor eigen inbreng. Wij werken hybride (zowel thuis als op kantoor) volgens het scrum framework, waarbij we in ieder geval één keer in de vier weken samenkomen op locatie in Zwolle voor onze sprintwissel.

Functie eisen

  • Aantoonbaar HBO werk en denk niveau
  • Je hebt ruime kennis en ervaring met F5 BIG-IP modules: LTM, ASM, APM in combinatie met applicatielaagkennis van HTTP(S) en Web Application Firewalls
  • Je hebt ruime kennis en ervaring met NetScaler ADC’s en Citrix ADM
  • Je hebt specifieke en actuele kennis van het inrichten en beheren van netwerken in grote infrastructuren
  • Je hebt ervaring met Skyhigh Secure Web Gateway’s(voormalig McAfee Web Gateway’s, onze webproxy-systemen)

DICTU levert ICT en digitale diensten voor EZK en een aantal andere ministeries. Ze zet haar kennis en ervaring in om de beleids- en organisatiedoelen van haar opdrachtgevers optimaal te ondersteunen. Daarbij speelt ze in op de nieuwste technologische ontwikkelingen, zoals de Cloud. Ook borgt ze een hoogwaardige beveiliging van de gegevens die ze technisch beheert en bewaart.