Den Haag
Senior
36 uur per week
Startdatum op 1 maart
Verlopen
121 Dagen geleden

Full-Stack Developer

Wij zijn op zoek naar een Full Stack Developer met ervaring in React, C# en Azure

Wie zijn wij?

BNG Bank is van en voor de publieke sector. Dat is onze oorsprong en hiermee onderscheiden we ons. We zetten onze kennis en expertise gericht in. Daarmee vergroten we onze maatschappelijke impact. Bij ons draait het niet om zoveel mogelijk winst, maar om maximale maatschappelijke impact. Dat is onze drijfveer! Wij zijn een relatief kleine organisatie met daardoor inhoudelijk brede functies en korte lijnen. Dit alles in een informele cultuur. 

De afdeling

Als Full-Stack Developer maak je onderdeel uit van de afdeling Delivery binnen de COO kolom van BNG Bank. De COO kolom is verantwoordelijk voor alle ICT- en facilitaire diensten binnen de bank. De afdeling Delivery bestaat uit ongeveer 135 medewerkers en 15 scrumteams. 

Binnen de afdeling zijn we steeds meer gericht op T-Shaped profielen. Er wordt sinds een jaar of 5 gewerkt volgens Agile/Scrum methodiek en alle teams werken momenteel op basis van sprints van twee weken. We zijn ook een volgende stap aan het zetten richting meer Scaled Agile, waarbij we oa. afhankelijkheden tussen teams managen middels een PI Planning event die ieder kwartaal plaatsvindt. Er wordt momenteel veel aandacht besteed aan het vaststellen van onze Agile Design Principes zoals werk naar teams, stabiele teams, “You build it, you run it, you maintain it”. 

De uitdaging

Een van de 15 scrumteams van de afdeling Delivery is team RMT. Dit team is verantwoordelijk voor de volledig maatwerkapplicatie RMST (ook wel “de glazen bol” genoemd) en een groeiend aantal microservices. De applicatie wordt gebruikt ten behoeve van toekomstige risico-analyses (dus voorspellend), maar zal ook steeds meer gebruikt worden ter verificatie van ratio’s die elders in het applicatielandschap worden bepaald (dus ook terugkijkend). 

Primair klantdomein van het team is het Risk domein, maar de genoemde microservices kunnen ook in andere klantdomeinen worden ingezet, waardoor de positionering van het team zich aan het verbreden is.

Het team bestaat uit highly skilled professionals (1 Scrummaster, 1 Product Owner, 4 developers, 2 Business Analisten en 1 tester). Als full-stack developer programmeer jij zowel in de front-end als back-end en ontwikkel je nieuwe functionaliteiten. Het betreft een T-shaped functie in een Agile/DevOps team waarbij de activiteiten naast je specialisme uiteen kunnen lopen van het beoordelen van requirements en deze vertalen naar oplossingen tot het bieden van technisch support op de ontwikkelde applicaties. Je bent flexibel, creatief en goed in staat om zelfstandig en zelfsturend je eigen werkzaamheden uit te voeren. Omdat je intensieve contacten onderhoudt met collega’s en gebruikers is het nodig dat je duidelijk en helder communiceert, klantgericht bent en goed kunt samenwerken.

In het team ga jij aan de slag met:

 • Door ontwikkelen van de applicatie RMST en/of microservices (React, C#,) met behulp van Microsoft technologieĂ«n (Azure Cloud Services, Azure SQL)
 • Werken aan continuous integration en continuous delivery in Azure DevOps 
 • Door ontwikkelen van infrastructure-as-code 
 • Verbeteren van code kwaliteit (SonarQube) en non-functionals
 • Proactief meedenken met gebruikers en adviseren over mogelijke oplossingen
 • Oplossingen leveren voor derde-lijnsincidenten.

Wat verwachten we van jou?

 • ·Proactieve houding gericht op continu leren en verbeteren.
 • ·Kennis van informatietechnologie op HBO- of academisch niveau.
 • Goede mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid.
 • Je bent iemand die staat voor zijn/haar code.
 • Kwaliteit staat voor jou op nummer Ă©Ă©n.
 • Minimaal 3 jaar ervaring als full-stack developer
 • Ervaring met het ontwikkelen in C#, ASP.Net, React en Azure Cloud Services.
 • Ervaring met Domain-Driven Design(DDD) is een prĂ©
 • Kennis van financiĂ«le producten en bancaire processen is een prĂ©;