's-Gravenhage
Senior
36 uur per week
2 months
Startdatum op 12 februari
Verlopen
126 Dagen geleden
Rijksvastgoedbedrijf

Senior technisch consultant Oracle eBS

Wij zoeken voor het Rijksvastgoedbedrijf een Senior technisch consultant Oracle eBS. Focus ligt op SQL, PL/SQL, APex en breed Oracle EBS.

Opdrachtomschrijving

Bijdragen aan het onderhoud van rechtbanken, paleizen, gevangenissen en ministeries. Dat doe jij als Oracle Ontwikkelaar bij het Rijksvastgoedbedrijf (RVB). Als grootste vastgoedbeheerder van Nederland verzorgen wij het beheer, duurzaam onderhoud en renovaties van het vastgoed van de Rijksoverheid en Defensie. En in de steeds digitalere wereld kunnen we daarbij niet meer zonder een goed ingerichte informatievoorziening. Daarin speel jij een belangrijke rol.

Functieomschrijving

Voor het beheren en verbeteren van Oracle eBS is het RVB op zoek naar een Oracle Ontwikkelaar. In deze functie werk je samen met je collega’s pro-actief aan de wensen en verbeteringen voor alle gebruikers van het RVB in changes, projecten en programma’s. Je bent thuis in Oracle eBS, staat in dienst van het team en de organisatie en gebruikt jouw kennis en ervaring om de organisatie vooruit te helpen.

Functie eisen:

  • Kandidaat heeft HBO werk- en denkniveau
  • Kandidaat heeft kennis van en aantoonbare werkervaring met SQL, PL/SQL, APEX, Forms Builder, Report Builder, OA Framework, JDeveloper, Oracle Workflow, AME en heeft ervaring met het OS Linux platform.
  • Kandidaat heeft aantoonbare werkervaring op het gebied van Oracle eBS financiële modules (GL,AP,AR,CM,FA), Inkoop modules (PO, iProc, Contracten), projectenmodulen (PA, OTL) en HR.

Overige wensen:

  • Mate van ervaring in vergelijkbare opdrachten
  • Mate van kennis van en ervaring met AIM/OUM (for businessflows) en vergelijkbare methodieken
  • Mate van ervaring met het werken onder Architectuur en ontwikkelstandaarden
  • Mate van ervaring met projecten en projectmatig werken
  • Mate van ervaring binnen het Rijksvastgoed domein