Arnhem
Senior
36 uur per week
Startdatum op 1 februari
Verlopen
174 Dagen geleden
Alliander

Angular Developer

Tenminste 3 jaar werkervaring met Angular en Typescript

Wil jij Alliander verder helpen door het netverlies van het elektriciteitsnet te optimaliseren? Heb je ambitie en passie voor Angular Development én de energietransitie? Help jij ons om data om te zetten in inzichten om energiefraude op te sporen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Jouw energie

Als onderdeel van het DevOps Team Netverliezen ben jij verantwoordelijk voor de twee applicaties die we als team bouwen: de Nieuwe Netverlies Allocatie Methodiek-app (NNAM) en de Energiefraude app (EFA). Beide applicaties zijn in ontwikkeling, waarbij de focus voor aankomend jaar ligt op het opbouwen van de EFA. We werken in een zelfsturend scrumteam en verwachten van je dat je een visie ontwikkelt en invloed wil uitoefenen op de inrichting van de frontend. Je hebt focus en weet goed prioriteiten te stellen. Je bent kritisch en kunt 2 of 3 stappen vooruitdenken. Daardoor zie je mogelijke problemen van tevoren aankomen. Je bent gestructureerd en komt afspraken na. Niet onbelangrijk: je hebt humor, houdt van gezelligheid en een geintje op zijn tijd en wandelt graag met ons mee tijdens de lunch.

Afdeling

Je gaat aan de slag binnen de ART Markt Operation Services bij de afdeling Marktdiensten. De ART werkt op een Agile wijze en altijd in nauwe samenwerking met de eindgebruikers. Samen leren, innoveren en transformeren staan centraal. Om datagedreven netbeheer mogelijk te maken en actueel inzicht te geven in onze netten, ontwikkelen we nieuwe technieken en analyses die ervoor zorgen dat:

Fraudespecialisten de mogelijkheid hebben om in te stappen op adressen waar fraude wordt gepleegd.

Inkoop Netverlies een actueel inzicht heeft in het netverlies van morgen en deze daardoor goedkoper kan inkopen;

Wij als netbeheerder de vraag naar energie op het net goed kunnen balanceren met het aanbod;

Jouw opdrachtgever

Wij zijn Alliander, een groep waarin verschillende bedrijven actief zijn waaronder Liander, Qirion en Kenter. Voor miljoenen Nederlanders ontwikkelen én beheren we het energienet. Dat is hard werken, zeker nu de energietransitie in volle gang is. We zijn dan ook blij dat we kunnen rekenen op de kennis en kunde van onze 8.000 vakmensen. Met elkaar bedenken en realiseren we technisch slimme oplossingen die het energienet klaarmaken voor de toekomst.

Jouw achtergrond

We zijn een jong team bestaande uit Software Engineers (Python developers) en een Data Engineer. Je werkt nauw samen met de Product Owner, Scrum Master, Solution Architect en andere ontwikkelaars. Om dit team te versterken zoeken wij een frontend developer met ervaring in Angular en TypeScript. Ook enige ervaring en affiniteit met backend engineering, Python en Cloud engineering zoals AWS is wenselijk. Als ontwikkelaar ontwikkel je nieuwe producten en voer je verbeteringen door aan bestaande producten. Je bent in staat om het UX design te vertalen naar uitgewerkte stories en deze vervolgens te ontwikkelen, testen en beheren.

Je herkent je in onderstaande

  • Tenminste 3 jaar werkervaring met Angular;
  • Kennis en ervaring met TypeScript;
  • Kennis en ervaring met het werken in een cloud omgeving (AWS Lambda’s, Aurora);
  • Kennis en ervaring met Python en Backend engineering;
  • Kennis en ervaring met werken in een DevOps team: CI/CD, geautomatiseerd testen, monitoring, security;
  • Ervaring met het werken in een Agile omgeving (Scrum team).