De Meern
Senior
36 uur per week
Verlopen
87 Dagen geleden
LINKIT B.V.

Data Engineer

Sluit je aan bij onze AI & Data Engineering Squad en help bij het oplossen van complexe bedrijfskundige problemen in de fascinerende wereld van Big Data en Analytics!

Wil je deel uitmaken van een divers team met meer dan 20 Data en Machine Learning Engineers en een klantenportfolio met merken als ASML, Shell, IKEA, KLM, SPAR, FC Utrecht en nog veel meer? Sluit je dan aan bij onze AI & Data Engineering Squad!

Bij LINKIT vinden we zelfontwikkeling erg belangrijk! We faciliteren kennisdelingssessies tijdens onze tweewekelijkse Club Days, zorgen dat je evenementen en trainingen bij kan wonen, we hebben een onbeperkt opleidingsbudget en 10% van je werktijd ben je niet voor de klant aan het werk, maar ben je samen met jouw collega's om kennis te delen en van elkaar te leren. Je komt te werken in een professionele, laagdrempelige, leuke en innovatieve omgeving waarin je in korte tijd je technische en soft skills verder kunt ontwikkelen!

Jouw Purpose & Impact

Het risico op blessures voor topsporters minimaliseren, de e-mobiliteit in de regio verbeteren, voedselverspilling verminderen, enorme besparingen realiseren met predictief onderhoud; dit zijn slechts enkele voorbeelden van waar je aan kan werken. Kortom, onze Data Engineers werken zeker aan betekenisvolle en uitdagende projecten.

Wie zoeken we?

Technische vaardigheden

• Ervaring met het ontwerpen en implementeren van Big Data-technologieën on-premise

• Het ontwerpen, bouwen en oplossen van problemen en bewaken van complexe ETL/ELT-pipelines (Batch & Streaming).

• Ervaring met het Hadoop-ecosysteem, frameworks/gedistribueerde verwerkingsengines (zoals Spark, Flink en Snowflake), programmeertalen (Java, Scala of Python), containers (k8s) en omgaan met/ het maken van API's is een pré.

Niet-technische vaardigheden

• Het LINKIT Explorer DNA: nieuwsgierig, onderzoekend en gedreven om jezelf te ontwikkelen.

• Minimaal 3 jaar ervaring als Data Engineer, of in een vergelijkbare functie.

• Bachelor- of masterdiploma in Computer Science, Big Data of Wiskunde is een pré.

Wat we bieden

Een LINKIT Explorer – Eindeloze mogelijkheden om te evolueren, excelleren en inspireren!

 • Evolve: 10% van je tijd voor persoonlijke ontwikkeling en kennisdeling, nog eens 10% voor innovaties, een onbeperkt opleidingsbudget en de mogelijkheid om (internationale) kennisevents te bezoeken.
 • Excel: bereik meesterschap door de begeleiding van onze tech mentoren en betrokkenheid bij een breed scala aan projecten en klanten.
 • Inspire: deel je kennis via presentaties, artikelen, hackathons, open source commitment, word tech mentor voor onze Junior Machine Learning Engineers.

Salaris & voordelen

 • Winstaandeel.
 • Flexibel pensioentarief.
 • De keuze tussen een leaseauto, of een mobiliteitsbudget en een OV-businesscard.
 • iPhone en MacBook Pro of Microsoft Surface Laptop.
 • Gratis bedrijfslunch.
 • Veel teamevenementen en een wellbeing platform.
 • Onbeperkt opleidingsbudget.
 • 25 vakantiedagen en 8% vakantiegeld.

Samengevat

Hoera! Het is een match als…

Je het leuk vindt om te werken en experimenteren met verschillende tools en concepten voor dataverwerking en data-orkestratie.

Je regelmatig je horizon wil verbreden door voor verschillende opdrachtgevers te werken en daarmee nieuwe werkwijzen, perspectieven en nieuwe mensen leren kennen.

Over LINKIT

Een geweldige plek om te werken

Van kook- en yogaworkshops tot mountainbike- of kickboksclinics, fiets- en motortochten, vriendschappelijke padelwedstrijden, voetbaltoernooien, skitrips, retro game-avonden, noem het maar op. Wat je achtergrond of interesse ook is, we staan open voor iedereen.

LINKIT is een solution provider en dankzij 25 jaar ervaring een kennisgedreven strategisch IT Partner. Onze IT Squads op het gebied van AI & Data Engineering, Cloud & IoT, Full stack Web development, UX/UI, Low-code en Quality assurance bouwen in-house oplossingen en leveren consultants en teams voor top-500 bedrijven en overheden. Daarmee hebben we een grote diversiteit aan opdrachtgevers en projecten en brede expertise. Kortom, eindeloze kansen en mogelijkheden om jezelf te (blijven) ontwikkelen!

Interesse? Solliciteer nu; ontwikkel, excelleer en inspireer bij LINKIT en groei uit tot de ultieme Explorer!