Groningen
Senior
36 uur per week
6 months
Startdatum op 1 februari
Verlopen
100 Dagen geleden
DICTU

System Architect

Wij zijn op zoek naar een ervaren Certified System Architect Pega

Opdrachtomschrijving

Het programma RijksZaak (DICTU) is op zoek naar een ervaren  Certified System Architect om het projectteam te versterken. Werkveld met name klantprojecten, o.a. de NCG. Werkgebied is primair regio Groningen.

Achtergrond opdracht

Binnen het programma RijksZaak heeft men een standaard applicatiedienst voor zaakgericht werken ontwikkeld. De dienst is ontwikkeld op basis van de producten Pega en Alfresco. Vanuit Zwolle opereert een centraal team (de 'Basisdienst') dat het casco systeem beheert en onderhoudt en middels diverse implementatietrajecten worden aansluitingen gerealiseerd voor verschillende overheidsorganisaties (de 'Klantprojecten').

Functie eisen

  • Minimaal HBO / WO werk- en denkniveau
  • Certified System Architect Pega
  • Ervaring als software developer 
  • Ervaring met low-code software ontwikkeling
  • Werkervaring met Pega
DICTU levert ICT en digitale diensten voor EZK en een aantal andere ministeries. Ze zet haar kennis en ervaring in om de beleids- en organisatiedoelen van haar opdrachtgevers optimaal te ondersteunen. Daarbij speelt ze in op de nieuwste technologische ontwikkelingen, zoals de Cloud. Ook borgt ze een hoogwaardige beveiliging van de gegevens die ze technisch beheert en bewaart.