Bilthoven
Senior
36 uur per week
Startdatum op 1 februari
Verlopen
107 Dagen geleden
RIVM

Applicatiebeheerder

Opdrachtomschrijving:

Door het beheren en ontwikkelen van diverse applicaties ondersteun je als Technisch Applicatiebeheerder de onderzoekers en programma's van het RIVM voor een beter Nederland op het gebied van Infectieziektebestrijding, Milieu & Veiligheid en Volksgezondheid & Zorg. Als een "spin in het web" regel jij zaken met diverse disciplines, met name opdrachtgevers (onderzoekers), functioneel beheerders, ontwikkelaars, dba-ers, server- en netwerkbeheerders en informatiebeveiliging.

Jouw focus gaat liggen op applicaties naar de Cloud brengen en op het inrichten van een goede Logging & Monitoring van de beschikbaarheid van applicaties. 

Eisen:

  • Afgeronde HBO+ opleiding op het terrein van de ICT
  • Een specialisatie in de opleiding in Cloud en Security
  • Brede ICT-kennis: technisch en functioneel applicatiebeheer, netwerk, hosting, identity management
  • Je bent bekend met Scrum en Agile werken en kan functioneren in een DevOps-team

Het RIVM verricht toegepast wetenschappelijk onderzoek op het terrein van de volksgezondheid en het mileu/leefomgeving. Rijksvaccinatieprogramma, modelleren van het onstaan en de verspreiding van ziekten en monitoring van luchtkwaliteit zijn enkele voorbeelden van haar activiteiten. Het RIVM heeft in partnership met het KNMI haar ICT ondergebracht bij het Shared Service Centre (SSC-) Campus. SSC-Campus levert ICT-diensten aan het founding partners RIVM en KNMI en interdepartementaal aan andere rijksdiensten die ICT-ondersteuning wensen voor kun kennisintensieve en wetenschappelijke activiteiten. Deelnemers in SSC-Campus op dit moment zijn: RIVM, KNMI, CBG, CPB, PBL, RLI, SCP en RWS.