Den Haag
Senior
36 uur per week
12 months
Startdatum op 22 januari
Verlopen
129 Dagen geleden
DUO Den Haag

Databasebeheerder (DBA)

Wij zoeken een Oracle DBA voor DUO Den Haag. Ervaring met OEM,GRID/ASM, en Linux.

Opdrachtbeschrijving

Regulier Oracle (Grid/DB) Patching, onderhoud en performancetuning Oracle (databases etc) hardware migratie. Installaties from scratch Controle van nachtelijk geplande processen, data verwerkingstaken en -batches, back-ups, enz. Aanmaken van database-objecten volgens de indicatie en prioriteit van de klant. Geïmproviseerde import / export van gegevens op verzoek van de klant of anderzijds nodig Probleemoplossing en rapportage over alle kritieke logboek waarschuwingsberichten.

Achtergrond opdracht

De capaciteit van het Oracle Service Team is recentelijk door diverse omstandigheden afgenomen en dient aangevuld te worden om kwalitatief voldoende service te kunnen borgen. Daarbij ligt een accent op de noodzaak tot het vervullen van diensten op het terrein van databasebeheer.

Functie eisen:

  • Kennis van OEM/GRID/ASM
  • Oracle Certified Associate (OCA)
  • Kan overweg met Linux (dus geen Windows Oracle DBA)
  • Minimaal 5 jaar werkervaring op HBO-niveau
  • Minimaal 5 jaar DBA-ervaring (Oracle)
  • In staat nieuwe idee├źn en inzichten te formuleren (al dan niet als onderdeel van een teameffort), beschrijven en overdragen aan team
  • Goede beheersing van de Nederlandse taal
  • ´╗┐Goede kennis & ervaring met agile werken
De Dienst Uitvoering Onderwijs (DUO) is de uitvoeringsorganisatie voor het Ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap. De DUO-vestiging in Den Haag heeft als primaire taak de correcte maandelijkse bekostiging van alle onderwijsinstellingen in Nederland, op basis van actuele cijfers en geldende wet- en
regelgeving. Voor het uitvoeren van de bekostiging wordt gebruik gemaakt van een applicatielandschap dat is ontwikkeld volgens de principes van een Service Ori├źnted Architecture. Informatie wordt naar de onderwijsinstellingen ontsloten via verschillende portalen. Tevens liggen er koppelingen met een aantal nog in gebruik zijnde Oracle Legacy-applicaties.