Almelo
Senior
36 uur per week
6 months
Startdatum op 1 januari
Verlopen
187 Dagen geleden
Justitiele informatiedienst

Sr Development Engineer / Sr Developer

Minimaal 4 jaar senior ervaring met de technieken: Java/Spring boot en REST/JSON, XML. Opgedaan in de periode vanaf 2016 tot nu en moet zijn onderbouwd in het CV van de kandidaat

Opdrachtomschrijving

Samen met je teamleden werk je aan een agile-ontwikkeltraject. Van refinement van de use case naar user stories, het vertalen van de user story’s naar technische oplossingen, het begroten en inplannen van de taken, het bouwen en testen, het demonstreren van de geleverde functionaliteit aan stakeholders, het implementeren van de software en het documenteren van je oplossingen. Je vervaardigt de programmatuur, waarbij het draait om het ontwerpen, coderen, testen en samenstellen van een product dat voldoet aan gestelde kwaliteitseisen. Je denkt en werkt mee aan het schrijven en uitvoeren van de functionele, integratie- en productietesten. Het team werkt volgens Agile- en Scrum-methodiek in combinatie met continuous delivery engineering practices. Je hebt daarom gedegen kennis van coding conventions, continuous integration en deployment. Je begrijpt dat je kwaliteit bij de bron moet realiseren, en dat fouten voorkomen aan het begin van het voortbrengingsproces essentieel is om zo vroeg mogelijk de kwaliteitseisen te kunnen invullen. Je draagt bij aan het oplossen van incidenten. Je helpt je teamleden mee tijdens hun werkzaamheden.

Achtergrond opdracht

De Justitiële Informatiedienst is op zoek naar een devolopment engineer /sr. developer die kan bijdragen aan het beheer en ontwikkeling van onze systemen. Mede door de komst van een aantal diverse (grote) projecten is uitbreiding van de capaciteit t.a.v. development (enginering) noodzakelijk.

Functie eisen

  • Minimaal Master opleiding Informatica op HBO niveau of vergelijkbare kennis/werkervaring waarmee werk/denk niveau kan worden aangetoond.
  • JAVA, REST/JSON, Angular, Typescript/Javascript, Oracle 
  • Kennis/ervaring met testautomatisering 
  • XML, HTML, CSS 
  • CI/CD tooling zoals Jenkins, Nexus, Gitlab, SonarQube en Kubernetes
  • Werken in Agile/scrum teams, omvang minimaal 6 personen, opgedaan vanaf 2016 tot nu opgedaan bij grotere bedrijven (100+ FTE), binnen minimaal 2 verschillende projecten als onderdeel van grotere IT programma’s. 
  • Minimaal 4 jaar senior ervaring met de technieken: Java/Spring boot en REST/JSON, XML. Opgedaan in de periode vanaf 2016 tot nu en moet zijn onderbouwd in het CV van de kandidaat. 
  • Minimaal 2 jaar ervaring met technieken: Angular, Typescript/Javascript, HTML en CSS. Opgedaan in de periode vanaf 2017 tot nu en moet zijn onderbouwd in het CV van de kandidaat.
  • Ervaring met ‘continuous integration’ en ‘continuous delivery’ via Jenkins, GIT, IntelliJ en/of Nexus. Deze ervaring moet zijn opgedaan in de periode 2018 tot nu en moet zijn onderbouwd in het CV van de kandidaat.