Arnhem
Medior
36 uur per week
Startdatum op 1 december
Verlopen
94 Dagen geleden
Alliander

Fullstack Python Developer

Tenminste 3 jaar ervaring met Python en Angular

Medior/Senior Full Stack Python Developer

Wil jij Alliander verder helpen door het netverlies van het elektriciteitsnet te optimaliseren? Heb je ambitie en passie voor Python Development én de energietransitie? Help jij ons om data om te zetten in informatie om netverlies te voorspellen en energiefraude op te sporen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Jouw energie

Als onderdeel van het DevOps Team Netverliezen ben jij verantwoordelijk voor de twee applicaties die we als team bouwen: de Nieuwe Netverlies Allocatie Methodiek-app (NNAM) en de Energiefraude app (EFA). Beide applicaties zijn in ontwikkeling, wat ruimte biedt voor het meedenken in applicatie ontwerp en het gebruik van de nieuwste software. We werken in een zelfsturend scrumteam en verwachten van je dat je een visie ontwikkelt en invloed wíl gaan uitoefenen op de (technische) richting van de applicatie en de stack. Je hebt focus en weet goed prioriteiten te stellen. Je bent kritisch en kunt 2 of 3 stappen vooruitdenken. Daardoor zie je mogelijke problemen van tevoren aankomen. Je bent gestructureerd en komt afspraken na. Niet onbelangrijk: je hebt humor, houdt van gezelligheid en een geintje op zijn tijd en wandelt graag met ons mee tijdens de lunch.

Afdeling

Je gaat aan de slag binnen de ART Markt Operation Services bij de afdeling Marktdiensten. De ART werkt op een Agile wijze en altijd in nauwe samenwerking met de eindgebruikers. Samen leren, innoveren en transformeren staan centraal. Om datagedreven netbeheer mogelijk te maken en actueel inzicht te geven in onze netten, ontwikkelen we nieuwe technieken en analyses die ervoor zorgen dat:

  • Inkoop Netverlies een actueel inzicht heeft in het netverlies van morgen en deze daardoor goedkoper kan inkopen;
  • Wij als netbeheerder de vraag naar energie op het net goed kunnen balanceren met het aanbod;
  • Fraudespecialisten de mogelijkheid hebben om in te stappen op adressen waar fraude wordt gepleegd.

Jouw werkgever

Wij zijn Alliander, een groep waarin verschillende bedrijven actief zijn waaronder Liander, Qirion en Kenter. Voor miljoenen Nederlanders ontwikkelen én beheren we het energienet. Dat is hard werken, zeker nu de energietransitie in volle gang is. We zijn dan ook blij dat we kunnen rekenen op de kennis en kunde van onze 8.000 vakmensen. Met elkaar bedenken en realiseren we technisch slimme oplossingen die het energienet klaarmaken voor de toekomst.

Jouw achtergrond

We zijn een jong team bestaande uit Data- en Software Engineers. Je werkt nauw samen met de Product Owner, Scrum Master, Solution Architect en andere ontwikkelaars. Om dit team te versterken zoeken wij een Full-stack Developer met ervaring in Python, Infrastructure as Code (specifiek AWS CDK), Docker containers en Cloud engineering zoals AWS. Ook enige affiniteit met front-end (Typescript en Angular) is wenselijk. Als ontwikkelaar ontwikkel je nieuwe producten en voer je verbeteringen door aan bestaande producten. Je bent in staat om de klantbehoefte en functionele specificaties te vertalen naar technische oplossingen en deze vervolgens te ontwikkelen, testen en beheren. Daarnaast  zie je en benut je kansen om samen met het team volwassener te worden in software development binnen het Agile (Scrum) kader.

Je herkent je in onderstaande:

  • Tenminste 3 jaar werkervaring als Python Developer;
  • Kennis en ervaring in het opzetten in een cloud omgeving (AWS Lambda’s, Aurora) minimaal 1 jaar ervaring;
  • Kennis en ervaring met Angular (2 a 3 jaar);
  • Kennis en ervaring met Data modellering;
  • Ervaring met het werken in een Agile omgeving (Scrum team);
  • Ervaring met DevOps (o.a. CI/CD mbv GitHub Actions of Tekton, unit testing, Infrastructure as Code);
  • Kennis en ervaring Geografische Asset data.