Den Haag
Senior
36 uur per week
12 months
Startdatum op 16 december
Verlopen
238 Dagen geleden
DICTU

Netwerk expert

Aantoonbare ervaring op het gebied van Cisco routing en switching

Opdrachtomschrijving

Ben jij die proactieve netwerk expert met een analytische en integere mindset en de juiste kennis en ervaring? Dan zouden wij jou graag in ons team willen hebben. In een zelf-organiserend team, heb je samen met je collega‚Äôs de primaire verantwoordelijkheid voor de operationele continu√Įteit en stabiliteit van onze netwerk infrastructuur. Je configureert, installeert en onderhoudt de infrastructuur en implementeert volgens beleid en de bestaande procedures verschillende hard- en software. Je gebruikt automation waar mogelijk om doelen te bereiken. Als 3e lijns netwerk expert houd je je bezig met de beschikbaarheid en instandhouding van de grote en complexe infrastructuur van DICTU. Binnen het team voer jij proactief impactanalyses uit en werk je aan complexe changes en problems. Indien nodig bied je hulp aan de 2e lijns collega‚Äôs van het Network Operations Center om incidenten zo spoedig mogelijk op te lossen en werk je samen met collega‚Äôs van andere infra- /netwerkdisciplines. Je draait ook mee in de consignatiediensten.

Achtergrond opdracht

Samen met je collega’s zorg jij dat de hoogwaardige netwerkdiensten van Dienst ICT Uitvoering (DICTU) altijd up-and-running zijn en continu worden verbeterd. Dit doen we vooral voor het Ministerie van Economische Zaken en Klimaat en het Ministerie van Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit, inclusief hun uitvoeringsorganisaties zoals RVO en NVWA. Als infrastructuurbeheerder sta je aan de basis van deze infrastructuur. En draag je écht bij aan onze maatschappij. Ons team is een professioneel en informeel team waarin er veel ruimte is voor eigen inbreng. Wij werken hybride (zowel thuis als op kantoor) volgens het Agile Kanban framework, waarbij we in ieder geval één keer in de drie weken samenkomen op locatie in Den Haag voor onze teamdag.

Functie eisen

  • HBO werk- en denk niveau
  • Heeft aantoonbare ervaring 3de lijns support voor LAN, LAN en datacenter netwerken.
  • Je bent flexibel en bereid om buiten kantoortijden te werken.
  • Certificaat CCNP Datacenter Application Centric Infrastructure, CCNA gecertificeerd
  • CCNP Routing and Switching gecertificeerd
  • ITIL foundation v3 gecertificeerd
  • Palo Alto firewall ACE en PCNSA gecertificeerd¬†
  • Heeft aantoonbare ervaring op het gebied van Cisco routing en switching (4 jaar)
  • Heeft aantoonbare ervaring in 3de lijs support voor LAN, LAN en datacenter netwerken ( 5 jaar)
  • Specifieke en recente (<5 jaar) kennis van het inrichten en beheren van netwerken in grote infrastructuren (Liefst bij overheid)¬†
DICTU levert ICT en digitale diensten voor EZK en een aantal andere ministeries. Ze zet haar kennis en ervaring in om de beleids- en organisatiedoelen van haar opdrachtgevers optimaal te ondersteunen. Daarbij speelt ze in op de nieuwste technologische ontwikkelingen, zoals de Cloud. Ook borgt ze een hoogwaardige beveiliging van de gegevens die ze technisch beheert en bewaart.