Den Haag
Senior
8 uur per week
6 months
Startdatum op 1 februari
Verlopen
187 Dagen geleden
DICTU

Technisch applicatie beheerder

SAGE CRM, HTML, ASP

Opdrachtomschrijving

Het uitvoeren van technisch applicatie beheer en het doorvoeren van wijzigingen op een bestaand CRM systeem gebaseerd op het pakket Sage. Het werk bestaat uit het beheer en de doorontwikkeling van SAGE voor de business van CBI.

Achtergrond opdracht

Voor onze klant RVO.nl heeft een CRM systeem gebaseerd op pakket Sage. Aan dit systeem is een portaal gebouwd gebaseerd op html en asp. DICTU voert het technisch (applicatie) beheer uit. Omdat DICTU zelf geen kennis van Sage heeft, zoeken we een beheerder die dit beheer kan uitvoeren. Het technisch applicatiebeheer kan grotendeels op afstand plaatsvinden. Het doorvoeren van de kleine functionele wijzigingen gebeurt in samenspraak met de betrokkenen, waardoor het wenselijk is om (als het mogelijk is) regelmatig in Den Haag aanwezig te zijn.

Functie eisen

  • Wijzigingen doorvoeren in ICT systemen gebaseerd op Sage, html en asp. Dit omvat het design, wijzigingen doorvoeren in de configuratie/code en het testen van de wijzigingen. (5 jaar)
  • Het oplossen van incidenten en problems in systemen gebaseerd op Sage, html, asp. (5 jaar)
DICTU levert ICT en digitale diensten voor EZK en een aantal andere ministeries. Ze zet haar kennis en ervaring in om de beleids- en organisatiedoelen van haar opdrachtgevers optimaal te ondersteunen. Daarbij speelt ze in op de nieuwste technologische ontwikkelingen, zoals de Cloud. Ook borgt ze een hoogwaardige beveiliging van de gegevens die ze technisch beheert en bewaart.