Zwolle
Senior
36 uur per week
3 months
Startdatum op 27 november
Verlopen
188 Dagen geleden
DICTU

Senior CSSA

Certified Senior System Architect – Pega

Opdrachtomschrijving

De dienst RijksZaak (DICTU) is op zoek naar een ervaren senior CSSA om het projectteam te versterken. De focus van het team ligt op het opzetten en uitvoeren van een Proof of Concept op een tijdelijke omgeving waarop de PEGA module Constellation is geimplementeerd en wordt gewerkt aan een generiek portaal. Op deze omgeving zal een klantomgeving worden geinstalleerd waarmee wordt gekeken of Constellation in de praktijk situatie van een opdrachtgever van RijksZaak werkt en wat de impact van het ombouwen van de klantapplictaies (schermen) naar Constellation is. Daarnaast zal met het DICTU team Web & App moeten worden samengewerkt om de opzet van het generieke portaal aantoonbaar werkend te krijgen. Werkgebied is primair regio Zwolle / Assen hybride.

Achtergrond opdracht

Binnen het programma RijksZaak heeft men een standaard applicatiedienst voor zaakgericht werken ontwikkeld. De dienst is ontwikkeld op basis van de producten Pega en Alfresco. Vanuit Zwolle opereert een centraal team (de 'Basisdienst') dat het casco systeem beheert en onderhoudt en middels diverse implementatietrajecten worden aansluitingen gerealiseerd voor verschillende overheidsorganisaties (de 'Klantprojecten').

Functie eisen

  • HBO / WO werk- en denkniveau┬á
  • Certified Senior System Architect – Pega
  • Praktijk ervaring met Pega ontwikkeling 4 jaar
  • Ervaring met technische conversies met Pega┬á4 jaar
  • Ervaring met software developer 4 jaar
DICTU levert ICT en digitale diensten voor EZK en een aantal andere ministeries. Ze zet haar kennis en ervaring in om de beleids- en organisatiedoelen van haar opdrachtgevers optimaal te ondersteunen. Daarbij speelt ze in op de nieuwste technologische ontwikkelingen, zoals de Cloud. Ook borgt ze een hoogwaardige beveiliging van de gegevens die ze technisch beheert en bewaart.