Den Haag
Senior
36 uur per week
11 months
Startdatum op 1 januari
Verlopen
225 Dagen geleden
Nationaal Cyber Security Centrum

Senior DevOps Engineer

Aantoonbaar ervaring met CICD, Python en GIT

Opdrachtomschrijving

Als Senior DevOps Engineer kom je het groeiende Data & Analytics team versterken. Je werkt in cross-functionele product teams aan de ontwikkeling van verschillende dataproducten die de doelgroepen van het NCSC nodig hebben om hun cyber veiligheid te vergroten. Je werkt nauw samen met verschillende disciplines als frontend- data, en platform engineers in een volledig IaC gebaseerde omgeving om jouw applicaties (Python) via CI/CD te ontwikkelen en deployen. Je werkt nauw samen binnen je team om data gedreven applicaties te ontwikkelen en zoveel mogelijk automatisering toe te passen op elke stap van het ontwikkelproces. Denk hierbij aan automatische tests, maar ook monitoring op productie. Je gebruikt je technische kennis om zoveel mogelijk oplossingen te stroomlijnen in het ontwikkelproces. Daarnaast ontwikkel en verbeter je continue de CI/CD manier van werken, waarmee onze software veilig in productie omgevingen gelanceerd kunnen worden.

Achtergrond opdracht

Het NCSC is een sterk datagedreven organisatie: wij verzamelen, analyseren, onderzoeken, verrijken en verspreiden data en informatie. Informatie en dataverwerking vormen daarmee de kern van onze activiteiten. De waarde en kwaliteit van onze producten en diensten hangen direct samen met de toegankelijkheid en kwaliteit van data. De manier waarop wij data verwerken en omzetten bepaalt de kwaliteit van het handelingsperspectief dat wij onze doelgroeporganisaties en partners kunnen bieden. Het Data & Analytics (D&A) team binnen het NCSC speelt hierin een cruciale rol. Het team is verantwoordelijk voor de centrale dataverwerking (datacollectie en -kwaliteit) en stelt data beschikbaar aan de operationele teams van het NCSC en de doelgroeporganisaties van het NCSC. Voor versnelling van de realistie van D&A producten willen we een inhuuruitvraag uitzetten voor een DevOps engineer.

Beschrijving afdeling

Het Nationaal Cyber Security Centrum (NCSC) heeft een missie: de Nederlandse samenleving weerbaar maken tegen digitale dreigingen. Door het snelgroeiende en veranderende cyber securitydomein zet het NCSC flink in op de doorontwikkeling van de IT voorzieningen. 

Functie eisen

  • Bachelor of master in Computer Science, Software engineering.
  • De aangeboden kandidaat heeft aantoonbaar ervaring met CICD, Python en GIT.
  • De aangeboden kandidaat heeft aantoonbare werkervaring als DevOps engineer.
  • De aangeboden kandidaat heeft aantoonbare kennis van het gebruiken van API’s.
  • De aangeboden kandidaat heeft aantoonbare kennis over het ontwerpen, implementeren en managen van applicaties. 
  • De kandidaat is beschikbaar voor minimaal 32-36 uur per week gedurende de opdracht.