Den Haag
Senior
36 uur per week
6 months
Startdatum op 1 november
Interim opdracht
233 Dagen geleden
DICTU

Middlewarebeheerder

Oracle databases (19) & Oracle OHS, MS SQLServer

Opdrachtomschrijving

Voor een junior middleware beheerder die begeleid zal worden door een senior beheerder: Optimaal functioneren van de middleware omgeving (o.a. weblogic, wildfly, jboss, databases en hun besturingssysteem) conform overeengekomen prestatiekenmerken. Advies m.b.t. verbeteringen en uitbreiding van de middleware-omgevingen. Bijdrage aan het uitvoeren van wijzigingen en het oplossing van incidenten en structurele technische problemen in de klantketens. Troubleshooten van incidenten in het snijvlak van appplicaties en de infrastructuur.

Achtergrond opdracht

Meedraaien in roulatieschema BBD (bereikbaarheids- en beschikbaarheidsdienstendiensten). Dat is na werktijd (tussen 18.00 en 08.00 uur) en in het weekend (ongeveer 1 week per 5 weken)

Functie eisen

  • Database Administration
  • Oracle databases (19) & Oracle OHS, MS SQLServer
  • RHEL 7 en 8, OEL 7 en 8
  • Windows 2012R2, Windows 2019, IIS versie 8.5, versie10
  • HBO werk- en denkniveau (ICT)
DICTU levert ICT en digitale diensten voor EZK en een aantal andere ministeries. Ze zet haar kennis en ervaring in om de beleids- en organisatiedoelen van haar opdrachtgevers optimaal te ondersteunen. Daarbij speelt ze in op de nieuwste technologische ontwikkelingen, zoals de Cloud. Ook borgt ze een hoogwaardige beveiliging van de gegevens die ze technisch beheert en bewaart.