Arnhem
Medior
36 uur per week
Startdatum op 18 september
Verlopen
310 Dagen geleden
Alliander

Fullstack Developer

Ervaring met Angular & Node.js

Alliander, het grootste energienetwerkbedrijf in Nederland, is op zoek naar een Full-stack developer. Je gaat werken in de Agile Release Train (ART) GVR&N (Grootverbruik, reconstructies en Netten). Grootzakelijke klanten en grote projecten, zoals windparken, staan bij ons centraal.

Denk en ontwikkel jij mee aan een gebruiksvriendelijke (web)app voor onze Engineers en Projectmanagers? Geeft het jou energie om dagelijks met een vast team aan deze app te werken in een AGILE omgeving? Stop met zoeken en neem contact met ons op.

Je gaat aan de slag in team PMD (Personeel, Materiaal en Diensten) om te bouwen aan twee applicaties voor de interne projectorganisatie. Onze producten faciliteren de realisatie van projecten voor onze klanten, dus dat betekent dat jouw werk direct bijdraagt aan het versnellen van de energietransitie. Gezamenlijk bouwen we aan een voorbereidingstool (calculatie) en een planningstool. De details vertellen we je graag in een persoonlijk gesprek.

Het team PMD is een hecht Scrum team waar zowel de ontwikkeling van mooie producten als de onderlinge samenwerking centraal staan. We werken hybride, met zowel kantoor- als thuiswerkdagen, maar hebben dagelijks afstemming en contact met elkaar.

Jouw achtergrond 

Als Full-stack developer versterk je het team PMD. Je werkt nauw samen met Front-end, Back-end developers en een SAP-specialist om een solide product neer te zetten dat onze interne klant ondersteunt en helpt. 

Wat vragen we van jou?

  • Ervaring in het ontwikkelen met Angular en Node.js ; 
  • Ervaring in het ontwikkelen met typescript;
  • Ervaring met Database (SQL);
  • Goede kennis Nederlandse taal (lezen/schrijven/spreken);
  • Teamspeler met uitstekende communicatieve vaardigheden.

Wat is een pré?

  • Ervaring met AWS Lambda;
  • Ervaring met werken in een Agile omgeving (Scrum).