Den Haag
36 uur per week
6 months
Startdatum op 25 september
Verlopen
283 Dagen geleden
Wigo4it

Oracle Ontwikkelaar

Wij zijn op zoek naar een Oracle Ontwikkelaar met migratie kennis en ervaring van SQL, PL-SQL en Azure. Pre: Terraform, Rman, Unix, OCI.

Opdrachtbeschrijving

Wigo4it in Den Haag is een organisatie met een public cloud-first strategie, waarmee we software maken voor het vaststellen en betalen van uitkeringen door gemeenten. Als Database Engineer maak je het verschil met jouw database kennis en kunnen we onze applicaties nog beter aanpassen aan de actualiteit. Zoals recent, voor het uitbetalen van de energietoeslag, voor de leefgeld regeling voor Oekraïners, en tijdens Corona de TOZO.

Bij Wigo4it maken we software waarmee de G4 gemeenten zo’n 140.000 huishoudens op tijd uitbetalen. Wist je dat onze applicatie Socrates in de top 3 van grootste IT-systemen van Nederland hoort? Je ben je verantwoordelijk voor het innoveren, inrichten en het optimaal functioneren van de databases die gebruikt worden voor onze applicaties. De transitie naar de Oracle Cloud is in volle gang. Het gaat om zowel om Oracle-databases als SQL Server, waarvan het grootste deel in de Oracle OCI draait of gaat draaien.

Voor een van onze squads zijn we op zoek naar Oracle Ontwikkelaar. Het team is bezig met een cloudmigratie en zoekt daarom een echte Oracle Guru, iemand die bekend is met SQL en PL-SQL. De Oracle Ontwikkelaar zal zich richten op het migratietraject van de on premise omgeving naar de Oracle Cloud en zal d.m.v. Terraform infrastructure as a code schrijven. Maar ook de database configureren, data importeren en Shell scripting. 

Vaardigheden:

  • Oracle Ontwikkelaar
  • SQL & PL-SQL
  • Pre: kennis van Terraform of iemand die dit snel kan oppakken/leren
  • Wij werken in een Azure omgeving, handig als je hier ervaring mee hebt
  • Pre: Rman, Unix, OCI

Bij Wigo4it werken 100+ professionals. Je werkt in een squad met meerdere Data Engineers en een Product Owner. Jouw squad is verantwoordelijk voor de actualiteit, volledigheid en de consistentie van Oracle en SQL databases van het IKV landschap.