Den Haag
Senior
36 uur per week
12 months
Startdatum op 1 oktober
Verlopen
234 Dagen geleden
DICTU

Senior ICT Expert Wifi

Aruba Mobility controller

Opdrachtomschrijving

Het Locatiegebonden diensten team dat verantwoordelijk is voor de ICT dienstverlening in panden van de Rijksoverheid, zoekt een proactieve en enthousiaste wifi specialist op het Aruba-platform. Als wifi specialist heb je een adviserende en uitvoerende rol binnen het team. Je taken liggen op het gebied van voorbereiding en uitvoering van grote en complexe wifi projecten op diverse locaties. Daarnaast op LifeCycleManagement en verbeteringsprojecten op complexe wifi vraagstukken. Je voert impactanalyses uit, interpreteert inmeet-rapporten en adviseert daarover. Vanuit de dagelijkse beheer ondersteun je met je kennis in het analyseren en oplossen van complexe verstoringen. Ook ben je betrokken bij diverse interne projecten die een sterke relatie hebben met wifi. Je bent het aanspreekpunt voor het team. Vanuit je ervaring, expertise en skills wordt je door je collega’s zo gezien. Je hebt dan ook een voorbeeldfunctie en weet dit ook uit te dragen; je weet het wifi team mee te nemen met je wijze van aanpak en uitvoering van werkzaamheden en hebt de ervaring om een team naar een hoger niveau te brengen. Vanuit je ervaring en competenties weet je de verbinding te maken met andere technische teams, waarmee we een intensief contact en samenwerking hebben in de gehele keten van Locatiegebonden diensten.

Achtergrond opdracht

Het team Locatiegebonden Diensten binnen de Divisie Generieke Diensten van DICTU is een zelfsturend team met verschillende disciplines. De teams binnen Locatiegebonden diensten zijn o.a. verantwoordelijk voor wifi, printing, Video-conference, Telefonie inclusief call-centers, indoordekking etc. Je kom terecht in het team met de displine wifi en werkt nauw samen met de andere disciplines binnen het team en daarbuiten. Het team is voornamelijk werkzaam in Den Haag en bestaat uit ca. 40 medewerkers. Momenteel wordt er wegens de Corona- maatregelen veelvuldig vanuit thuis gewerkt.

Functie eisen

 • HBO denkniveau en een technische ICT opleiding afgerond
 • Meerdere jaren aantoonbare ervaring met de Aruba-producten: Airwave/ Clearpass/ mobility-controller
 • Aantoonbare ervaring met grote en complexe netwerken, zowel bedraad als draadloos
 • Beheersing van de Engelse taal
 • Aruba Mobility controller
 • Netwerkbeheer
 • Aruba Airwave & Clearpass

Competenties

 • Je toont initiatief en gaat zelf op onderzoek uit.Je denkt in oplossingen, weet van aanpakken en neemt altijd je verantwoordelijkheid.
 • Vaardigheid in het signaleren en analyseren van ontwikkelingen en problemen.
 • Je bent in staat om zelfstandig je werkzaamheden te verrichten waarbij je regelmatig afstemt met je collega’s.
 • Je streeft graag samen met je team naar een doel, waar je dan ook honderd procent voor gaat.
 • Je hebt uitstekende sociale vaardigheden, straalt enthousiasme uit en houdt van een goede sfeer.
 • Je bent je bewust van de Rijkswerkplek-omgeving en de daarbij behorende gevoeligheid van informatie.
DICTU levert ICT en digitale diensten voor EZK en een aantal andere ministeries. Ze zet haar kennis en ervaring in om de beleids- en organisatiedoelen van haar opdrachtgevers optimaal te ondersteunen. Daarbij speelt ze in op de nieuwste technologische ontwikkelingen, zoals de Cloud. Ook borgt ze een hoogwaardige beveiliging van de gegevens die ze technisch beheert en bewaart.