Assen
Senior
36 uur per week
12 months
Startdatum op 1 september
Verlopen
226 Dagen geleden
DICTU

Software ontwikkelaar/ DevOps medewerker

Oracle Database PL/SQL Developer Certified Professional

Opdrachtomschrijving

Als software ontwikkelaar/ DevOps medewerker is je voornaamste taak om functionele wensen te vertalen in werkende software en om die software daarna ook technisch te beheren. Ook het analyseren en oplossen van productie incidenten hoort hier bij. Onze applicaties zijn gebouwd in Oracle Apex en draaien op dit moment op versie 21.2 vanuit een Oracle 19 database. Je draait mee in een multidiciplinair team en zal daarin naast software ontwikkeling ook ondersteuning geven op gebieden van ontwerp en testen en beheer. Daarnaast werkt je mee aan het verbeteren van ons configuratiebeheer en onze geautomatiseerde installatie straat. Vanwege het DevOps karakter van het team zul je ook ingeroosterd worden in de beheerdienst die het team heeft. Dit betekent dat je af en toe ''Man van de dag'' bent en alle productieissues bij jou op je bordje komen te liggen. Het kan zijn dat in de toekomst het draaien van consignatiediensten wordt toegevoegd aan het takenpakket. Werkdagen ma-vr, 36 uur p/w Standplaats Assen en Zwolle, bij voorkeur iemand uit de regio. Indien niet woonachtig in de regio is flexibiliteit in reizen een voorwaarde.

Achtergrond opdracht

De werkzaamheden vinden plaats binnen een ervaren team dat in een agile omgeving meerdere applicaties beheert en ontwikkelt. Het team bestaat uit DICTU en RVO medewerkers die samen de hele ontwikkel en beheerscyclus uitvoeren. De samenwerking binnen het team is goed. In een eventueel gesprek wordt naast de gevraagde kennis en ervaring met name gekeken of de persoon past binnen het team. Het team GLB heeft als onderwerp het gemeenschappelijk landbouwbeleid en de komende jaren gaat dit beleid en daarmee ook de ICT die daarmee gemoeid is vernieuwd worden.

Functie eisen

  • Oracle Database PL/SQL en APEX Developer Certified Professional, Jenkins, GIT
  • Oracle Database PL/SQL Developer Certified Professional (5 jaar)
  • Oracle Application Express (APEX) Certified (5 jaar)
  • Aantoonbare relevante ervaring met Agile/Scrum werken en in een DevOps omgeving (5 jaar)
  • Aantoonbare ervaring met beheerdiensten en beheren van een applicatie (5 jaar)

Competenties

Kennis van de applicaties van EZ en specifiek binnen het subsidie domein is zeer gewenst. Flexibiliteit, samenwerken, stressbestendig, communicatief, resultaatgericht, gestructureerd

DICTU levert ICT en digitale diensten voor EZK en een aantal andere ministeries. Ze zet haar kennis en ervaring in om de beleids- en organisatiedoelen van haar opdrachtgevers optimaal te ondersteunen. Daarbij speelt ze in op de nieuwste technologische ontwikkelingen, zoals de Cloud. Ook borgt ze een hoogwaardige beveiliging van de gegevens die ze technisch beheert en bewaart.